"Majtajns" jest i nie mogę was przegonić lvlami :<
DungiWaleNiebywale rekrutuje [C9 i inne]
Jakbyście znaleźli 2 miejsca dla starych znajomych to miło by było Niedługo zacznę grać o ile nie bedzie duzo updatów
wystarczy napisać do jednego z Nas, albo podać w temacie swój nick : )
A no to dobrze, odezwiemy się do was podczas gry.
Pozdrawiam
Cześć, zaraz rozpocznę ściąganie Mam nadzieję że gra jest godna uwagi i zawitam na dłużej, nigdy w życiu w nią nie grałem więc kto wie
Jak ściągnę i wejdę do gry, edytuję ten post i podam wam nick żebyście mnie dodali bo pewnie nie ogarnę tylu rzeczy na początku
Może nowa gra, nowy nałóg? Kto wie.
Nicki: Nifelis i Bejdaloz, prosiłbym o dodanie.
tez bardzo chetnie bym dolączył bo akurat szukam gildii bez spiny czysty 4fun:D ranger level 33>
nick: Hitsuaga (sorka za spam ale przeczytalem tylko 1sza strone z 5 i nie zauwazylem postu o nicku)
Panowie (i broda), znajdzie się tam jeszcze miejsce? Bo jakoś mnie nie ciągnęło samemu do tej gry, ale z ekipą to co innego. A tu widzę zapowiada się niezła zgraja . Tylko nie wiem czy lvle nie będą kłopotem.
Jeśli będzie miejsce to jak najbardziej. Aktualnie przyjmujemy od 15 lvl, jest to mniej więcej godzina gry ; )
No to za jakieś 7 godzin (5h ściągania wg przelicznika czasu , na ok ponad 1h aktualizacji + moje nołlajfienie) może z wami pogram
.
Aha, Shadow już jest? Bo gdzieś czytałem, że mieli go wprowadzić później, a właśnie nim chciałbym grać. I czy w C9 jest jakiś endgame? Będzie co robić prócz powtarzania dungów i pvp?
No i jednak dziś nie zagram. Błąd przy pobieraniu i muszę od nowa...
No to ja też zagram z wami nick Lokia server EU
Panowie, troszke was jest, to wy whispnijcie do nas w grze, będzie łatwiej:)
Mamy już szósty poziom gildii i plany na sylwestra!

Nick Pride czekam na inva jesli jest taka mozliwosć
aż ja sobie zassałem C9 ;]
Gildia się rozwija.
Jak widać Broda tak się wczuł, że postanowił zostać żyrafą!

znajdzie sie jakies miejsce? xd sciagam juz jutro wbije 15
znajdzie sie jakies miejsce? xd sciagam juz jutro wbije 15
Coś sie chyba znajdzie, napisz w rze
Również poproszę o inva Nick: Calvex 25lvl Ranger.