DungiWaleNiebywale rekrutuje [C9 i inne]

haha, wiedziałem. doszedlem do gildii a tam 'zgrana ekipa' 3 osoby online typowe - wielkie HURA a potem 2-3 dni grania i sie nudzi, to samo bedzie z allods

Nie ma sie co dziwić ja ściągałem gre 1,5 dnia bo transfer tam jest uber. A odinstalowałem w ciągu 10min. W życiu nie grałem w taki gniot, szczerze to pamiętam że nawet w Metinie dobiłem 20lvl. A tu przeszedłem tutorial i basta.

1,5 dnia ? ja jakos zasysalem z max predkoscia.... moze to twoj net albo ty cos zrobiles.

tyle wytrzymałem z c9 przy udziale "ekipy" na tsie, bez tego wywaliłbym to do kosza pewnie dużo prędzej.

jeżeli chodzi o allods, to już nie tworzymy własnej gildii, a dołączamy do istniejącej - jakieś 100 członków zanim jeszcze ściągnęliśmy grę, więc ta gildia, nawet mimo naszej ewentualnej straty zainteresowania, tak szybko się nie rozleci ;)

odsyłam - http://mmorpg.org.pl/forum/topic/31657-gildia-white-rose-rekrutacja/page__pid__226219__st__280#entry226219

White rose jest niezniszczalny, zapraszamy wszystkich do Allods online po stronie Imprerium. ;]

Gildia DungiWaleNiebywale zaprasza do wspólnej, lajtowej gry w Continent of the Ninth ;) Gramy od niedawna, ale kosimy niebywale, więc warto xD Z forumowej zgrai w poczet gildii dołączyli już broda, cree, salek, no i ja ;D

Jeżeli chodzi o nasze lvle, to sytuacja wygląda bardzo niestabilnie - dość szybko się zmienia, ale w chwili pisania tego postu to okolice 25 poziomu. Dysponujemy kanałem TS3, do którego dostęp użyczam już po przystąpieniu do gildii. Zawsze można wbić i z nami posiedzieć, a i ewentualnej pomocy nie odmówimy ;) W przerwach od C9 grywamy też w inne tytuły (DayZ, BF: Bad Company 2, War Inc.), więc nie jesteśmy na pewno ekipą monotematyczną :D

Nie oczekujemy niczego szczególnego - przyjmujemy wszystkie lvle, wszystkie klasy - słowem, ktokolwiek będzie miał ochotę z nami pograć ;)

Chęć przystąpienia do gildii najlepiej ogłosić poniżej, w tym temacie lub za pośrednictwem PW wysłanej do mnie. W wiadomości nie zapomnijcie dodać swojego nicku z C9, na który wyślę zaproszenie gildyjne. Opcjonalnie można też zgłosić się do któregoś z nas już w grze, nickname'y: CzaryWaleNiebywale, CiosyWaleNiebywale, BlokiWaleNiebywale, SzczalyWaleNiebywale, i cyknąć whispera odnośnie przyjęcia do gildii.

PIS