Znajdzie się miejsce dla nowego, niezbyt obeznanego (w tej grze) gracza?
DungiWaleNiebywale rekrutuje [C9 i inne]
To ja też się piszę do was jak nie macie żadnych ograniczeń LVL, będę grał Guardianem
Aktualnie mamy 80 miejsc i 80 graczy, więc trzeba zaczekać aż się zwolnią miejsca. Przyjmujemy od piętnastego poziomu.
Aktualnie mamy 80 miejsc i 80 graczy, więc trzeba zaczekać aż się zwolnią miejsca. Przyjmujemy od piętnastego poziomu.
To co,ze jest 80/80,bug jest i mozesz inv ludzi i tak i bedzie napisane np. 92/80,bo bylem w takiej gildii
Chyba tego nie naprawili ,bo nie wiedza?xD
Z tego co mi się zdaje, to nie bug, tylko jeśli ktoś ma alta w gildii to go nie podlicza, ale jest w statystykach, stąd te całe nadwyżki.
nasza konkurencja błyszczy

Przyjmujemy od 15 lvl, max osób na ten moment ; )
Polecam grę i gildie. Dawno żadna mnie tak nie wciągnęła ( mówię i o grze i o gildii )
A ty sancio jaki nick ? Chyba razem w DN gralismy jak dobrze kojarze ;p
Ja Nifelis , no jasne, pewnie że pamiętam Wbijaj do nas do party, jak narazie gram z bratem obaj 24lv
Możliwe że także byłbym zainteresowany, chociaż nie ukrywam że na chwilę obecną jestem bardziej niedzielnym graczem, wiecie praca/dziewczyna. Oczywiście gram kiedy tylko mam odrobinę czasu i chęci, jednak nie są to jakieś przesadne godziny. Najczęściej w godzinach 9-11 lub po 22/23. Jeśli będą jakieś wolne miejsce proszę o pm, ewentualnie możemy zgadać się jeszcze na jakąś pogadankę na tsie.
Słuchajcie, a mam do was pytanie jak się prezentuję ta gra, bo ludzie mówią, że ten system walki jest tutaj trochę hmmmm "sztywny", i jak się prezentuje pve i pvp ? Aha no i czy eu czy us ?
chętnię dołączę, nick Hidori coś w grze nikt nie odpisuje ;>
Przyjmujemy od 15 lvla, ale obecnie gildia jest pełna. Regularnie przeprowadzam czystki, ale nie wywale kogoś na poczekaniu tylko dlatego, byś mógł dołączyć. Tym bardziej, że wymaganego 15. nie wbiłeś.
czy coś sie u was zmieniło? zwolniło się jakieś miejsce?
Siemanko chciałem dostać się do gildi mam 19 lat posiadam mikro oraz chęci lvl postaci w chwili pasania postu to 11. pogrywam tez w bad company 2. nick w grze Rajzen
Projekt upadł, teraz gramy w Allods:)
haha, wiedziałem. doszedlem do gildii a tam 'zgrana ekipa' 3 osoby online typowe - wielkie HURA a potem 2-3 dni grania i sie nudzi, to samo bedzie z allods
broda gracie w allods PL czy EU?
i jaka frakcja ? ;p