Duo Ranked

Siema, szukam kogoś do gier duo rankedów, ciekawsza gra itd.

Jestem w brązie 2 :D

wątpie ,że ktoś bedzie chciał z bronzem grać. Wybij sie na solo bronzu i wtedy pogadamy :). ( Nie ma takiego czegos jak elo hell, i jak potrafisz grać wyjdziesz z bronzu praktycznie bez żadnych problemów).

@upPost zbedny.To, ze ktos jest na bronzie nie oznacza, ze nie potrafi wcale grac. Wiekszosc jest przez to, ze miala kiepskie druzyny ale nadal cos potrafia. Fakt, na bronzie zdarzaja sie baardzo dziwni i lekkomyslni ludzi ale (pomijajac smurf) sa tez niezli gracze wiec nie jest tak latwo wyjsc.

Jeśli ktoś jest dobry to w soloq wyjdzie o własnych siłach w górę. Team jest oczywiście ważny, ale jeśli ktoś powinien znaleźć się wyżej, to prędzej czy później mu się uda. Zwykła statystyka o tym mówi (mamy 9 niewiadomych [graczy] i jedną stałą, czyli ciebie. Jeśli jesteś dobry, to w pewnym momencie uda ci się trafić na dość dużo dobrych ludzi by wyjść w górę).

znam pare osob co mają nawet (800) sporo winow na normalach. A na rankedach z bronzu wyjsc nie może. I jest mega noobem :). Szczeze nie znam nikogo dobrego z bronzu.

Temat dotyczy tego, że autor chce kogoś do duo. Bronze też ma swoje mmr, a i może przeiciwników będzie dobierać słabszych gdy będzie z nim grał jakiś gold albo silver (czyt. easy wins for gold/silver).

Co do gracza "Kayba" to masz jedną grę w rankedach ? Ciężko będzie określić twojego skilla bez przekonania się w samej grze z tobą :\ Pograj jakiś czas samemu aby zorientować się w klimacie, a potem dopiero szukaj duo.

Nie zagrałem jednego rankeda :D

Poprostu, ciężko jest mi wyjść, z tego brązu, jeżeli w co drugiej grze mam afk w teamie..

http://www.lolking.net/summoner/eune/27443250#profile

Gram w LoLa od końca 2 sezonu :P

Nie ma szans wyjść samemu jeżeli za wina dadzą ci 15 lp a przegrywając tracisz 17, i jaka tu logika? a no taka ,że 5 meczy dostaniesz dobrych graczy a z 8 totalnych noobów.

Jak dostanę router, mogę pograć z wami ludzie jakieś rankedy wam pomóc, na kontach które dostałem od znajomych bo i na nich muszę wybić, to i komuś przy okazji mogę pomóc się wybić/nauczyć grać. O ile będą chętni ;)

Konta mam na WEST/EAST więc no problem.

ps. Keyba dlaczego w runach na AD masz AP quint?

A runy ap też jakieś dziwne, weź jeden raz nie kup postaci za 6300 tylko dokup runy, naprawdę ułatwi Ci to życie.

Kayba jak zagrasz z bronze IV to ja się piszę, nick Atom Tan

1.Solo queue jest po to, żeby ćwiczyć umiejętności gry, a nie po to, żeby zdobywać elo. Od tego jest DUO!

2. Polecam stronę teamsummon.com

Nie ma szans wyjść samemu jeżeli za wina dadzą ci 15 lp a przegrywając tracisz 17, i jaka tu logika? a no taka ,że 5 meczy dostaniesz dobrych graczy a z 8 totalnych noobów.

Im większy masz stosunek wygranych do przegranych tym więcej dostajesz punktów za wygraną i mniej ci odejmują za przegraną. Więc grając rankedy bez żadnej wiedzy i umiejętności to wbijanie sobie samemu gwoździ w trumnę.

Z brązu niezwykle łatwo wyjść, można samemu wygrać grę, najgorzej jest w złocie, gdzie są na tyle dobrzy gracze, że ciężko wycarrować, a w teamie masz o wiele większą szansę na trolla.

1.Solo queue jest po to, żeby ćwiczyć umiejętności gry, a nie po to, żeby zdobywać elo. Od tego jest DUO!2. Polecam stronę teamsummon.com

1. Nigdy nie słyszałem większej głupoty.

1.Solo queue jest po to, żeby ćwiczyć umiejętności gry, a nie po to, żeby zdobywać elo. Od tego jest DUO!2. Polecam stronę teamsummon.com

Normale, gry nierankedowe są po to aby ćwiczyć skilla. Ewentualnie gra na boty, gdy pierwszy raz próbujemy jakiegoś champa. Duo daje nam tylko przewagę w rozgrywce (zależne od skilla premadów ofc).

Na stronce jest dość fajnie zrobiony filmik. Sama idea jednak już istnieje. Polecam pewniejszy system ligowy, a jest nim http://www.esl.eu/eu/lol/ (albo gramy w Versusie, gdzie gramy natychmiast z kimś o punkty, albo gramy do tabeli esla gdzie umawiamy spotkanie)

Siema, szukam kogoś do gier duo rankedów, ciekawsza gra itd.

Jestem w brązie 2 :D