Duo w Tibię

Siemka!

Szukam chętnej osoby do pogrania w Tibię. Ja chwilę po napisaniu tego posta zaczynam grę na świecie Rowana, prawdopodobnie profesja magiczna lub paladyn. Chciałbym znaleźć osobę do wspólnej gry, huntów, ewentualnego pk. Zawsze w dwie osoby fajniej posiedzieć i pogadać na skype/ts niż expić solo. Ze swojej strony mogę zaoferować to, że nie przestanę grać po 20 poziomie, a wy zostaniecie z ręką w nocniku. Wszystkich chętnych zapraszam do postowania, na pewno jakoś się dogadamy.
PS. Niech będzie nas trójka czy czwórka, nie ograniczam się do wybrania jednej osoby i grania z nią. Im nas więcej, tym weselej.

Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.

Może ktoś się jednak skusi? Wbiłem 8 palka i zostawiłem w spokoju, bo być może ktoś zechce grać od samego początku. Jak ktoś się "wstydzi tego, że gra w Tibie" to kontakt przez PW nie jest problemem :)

a nie chcesz zacząć na Yanara ?

Jak cos moge ci troche gp dac na Rowana raczej nie bede gral ale wyslij nick na priv to moze w wolnej chwili ci cos po blokuje albo po siocham ;]

Na Rowanie gra skonczyła się na tym 8 poziomie. Poszedłem na trochę do kilku osób z forum na n-pvp, ale to server nie dla mnie. Teraz razem z jednym użytkownikiem zaczynamy grę na Iona (o ile nie mylę nazwy servera).

#up Dzięki, ale nie chcę nic "za free". Wolę samemu coś tam osiągnąć a nie mieć jakiś bonus na start. Tak czy siak dzięki za chęci. Może skusisz się na grę od zera z nami :)

Ta gra upadla kilka lat temu zostal jeden wielki orshabaal ze sklepikiem. Do 100 lv fajnie sie gra jak za starych czasow potem to juz orshabaal :P Zreszta po co bic lv jak zeby kogos zabic z sesem na wojnie trzeba miec min 300+ :P

Ale dzieki za propozycje :)

Gdybyś przyszedł to byłaby nas już trójka. Zawsze jakiś pk team można fajny z tego zrobić, zaraz kasa by się znalazła. A co do gry po 100 poziomie to niestety się nie zgodzę, są fajne miejsca do expienia w 2-3 osoby. A na wojnie liczy się ilość 150+ postaci bardziej niż kilku 300, przynajmniej jak ja grałem kiedyś to tak było. Gdybyś zmienił zdanie to daj znać. Pozostali chętni również mile widziani :)

Ja jestem chętny ;)

Jak masz steam to dodaj na steamie: jablkomieta

Nick w tibii: Alciany Grebob

Siema, ja też bym chętnie się dołączył. O ile jeszcze gracie?

"Team" się rozpadł. Jeden koleś przestał grać na 20 lvlu, drugi na około 35, ja sam od marca bądź kwietnia logowałem się raz. Mam 38 lvl (byl 40 ale tuż przed tym jak reszta przestała grać zrobiłem coś głupiego :P) i kupionego pacca czekającego na aktywację. Nie mam pojęcia czy ta osoba, która się nad Tobą wypowiedziała grała/gra. Ja pograć mogę, tylko zastanawiam się nad zmianą servera na inny. Po tej fali banów na serverze ludzie siedzą thais/pa i respy/depo są puste.

ja gram na Olympa mam 40 lev palek, jak masz tam postac lub chcez zalozyc to zapraszam :) Pomoge na start z itemkami :)

"Team" się rozpadł. Jeden koleś przestał grać na 20 lvlu, drugi na około 35, ja sam od marca bądź kwietnia logowałem się raz. Mam 38 lvl (byl 40 ale tuż przed tym jak reszta przestała grać zrobiłem coś głupiego ) i kupionego pacca czekającego na aktywację. Nie mam pojęcia czy ta osoba, która się nad Tobą wypowiedziała grała/gra. Ja pograć mogę, tylko zastanawiam się nad zmianą servera na inny. Po tej fali banów na serverze ludzie siedzą thais/pa i respy/depo są puste.

No to jak, próbujemy na nowym serwerze? Od zera? Wszystko zależy od Ciebie, ja nie mam aż tak słabych ambicji że pogram miesiąc dwa i odpuszczam, dopóki będzie z kim grać to mogę cisnać ile się da ;).

My mamy mała ekipę 2 osób na Bellonie :) Jak chcesz to kontakt PW. Też na pewno nie przestaniemy grać po miesiącu :D Kolejne 2 osoby ode mnie zaczynając grać dzisiaj/jutro więc będziecie mogli wspólnie coś pokminić na początku póki nas nie dogonicie :)

Siemka!

Szukam chętnej osoby do pogrania w Tibię. Ja chwilę po napisaniu tego posta zaczynam grę na świecie Rowana, prawdopodobnie profesja magiczna lub paladyn. Chciałbym znaleźć osobę do wspólnej gry, huntów, ewentualnego pk. Zawsze w dwie osoby fajniej posiedzieć i pogadać na skype/ts niż expić solo. Ze swojej strony mogę zaoferować to, że nie przestanę grać po 20 poziomie, a wy zostaniecie z ręką w nocniku. Wszystkich chętnych zapraszam do postowania, na pewno jakoś się dogadamy.
PS. Niech będzie nas trójka czy czwórka, nie ograniczam się do wybrania jednej osoby i grania z nią. Im nas więcej, tym weselej.

Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.