Duży strach

Hey.

Troszkę za późno się obudziłem i nie zorganizowałem sobie porządnej gildii na start nowego servera w AA.

Przypomniałem sobie, że do questa na dużego stracha trzeba przepłynąć na drugi kontynent, a to jest baaardzo trudne solo.

Chciałem zrobić go jak najszybciej i tutaj pytanie...

Czy jest jakaś grupa/gildia, która będzie organizować taką wyprawę i mógłbym się do nich przykleić?

Najpewniej będę grał na zachodnim kontynencie bo go już trochę poznałem, ale niechętnie mogę zmienić zdanie.

Pomóżcie :D

Pozdrawiam.

Jeśli uda Ci się wykonać wszystkie zadania to jazda Raw Boatem (najlepiej w środku nocy), bo raczej odrazu harpoon clipera to nikt nie będzie mieć.

Pierw potrzeba posadzić materiały by zrobić zadanie a to nie będzie takie proste.

Da się to zrobić na małej farmie, więc materiały to nie problem, ale pamiętam, że niektóre gildie budowały właśnie clipera i obładowanym po brzegi pływali oddać questa.

Ja zamierzam zacząć przygodę z AA i tu pytanie, mógłbym dołączyć do was?

Takie obrazki cieszę bardzo, wiadomo to start i populacja zmaleje.

Jednak szczerze brakowało mi czasów kolejek w AA i serverów na high :)

1RRJdg4.png

Przykre jest tylko, że odbija się to widocznie na istniejących serverach. Servery które nawet były łączone w celu zwiększenia populacji nadal mają niebieskie światło przy logowaniu.

Co oznacza, że nawet nie przekroczyły progu średniego zaludnienia -_- Kolejna łączenia takich serverów za miesiąc czy jednak trion wprowadzi płatne transfery ?

Hey.

Troszkę za późno się obudziłem i nie zorganizowałem sobie porządnej gildii na start nowego servera w AA.

Przypomniałem sobie, że do questa na dużego stracha trzeba przepłynąć na drugi kontynent, a to jest baaardzo trudne solo.

Chciałem zrobić go jak najszybciej i tutaj pytanie...

Czy jest jakaś grupa/gildia, która będzie organizować taką wyprawę i mógłbym się do nich przykleić?

Najpewniej będę grał na zachodnim kontynencie bo go już trochę poznałem, ale niechętnie mogę zmienić zdanie.

Pomóżcie :D

Pozdrawiam.