Dwa monitory - problem

Witam, i od razu wyłuszczam moją zagwozdkę. Zaczynam streamować i na potrzeby owego chce zainwestować w drugi monitor ( będzie używana do obsługi czatu etc itd ), moje pytanie jest takie czy ten drugi moze byc mniejszy od głownego na którym będzie gra? Z tego co się orientuje kiedy chcemy zrobić panorame, i grac na całym zestawie ekranów to muszą mieć zbliżone parametry. A w moim wypadku kiedy będzie tam w sumie tylko wlaczona przegladarka to tez musi tak być?

nie, możesz podpiąc dowolny monitor(pod dowolne wejście dvi/vga/hdmi, nie ma znaczenia pod które będziesz mieć podpięty główny monitor) i tyle.

Po podpięciu w komputerze w opcji "rodzielczość ekranów" jest opcja "wiele ekranów" - > wybierasz "roszerz te ekrany" następnie dopasowywujesz, po której stronie ma być drugi ekran względem ekranu głównego + jego rozdzielczość, jest to bardzo proste do zrobienia.

Dziękuje Ci bardzo, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem :D Temat do zamknięcia ;)

Witam, i od razu wyłuszczam moją zagwozdkę. Zaczynam streamować i na potrzeby owego chce zainwestować w drugi monitor ( będzie używana do obsługi czatu etc itd ), moje pytanie jest takie czy ten drugi moze byc mniejszy od głownego na którym będzie gra? Z tego co się orientuje kiedy chcemy zrobić panorame, i grac na całym zestawie ekranów to muszą mieć zbliżone parametry. A w moim wypadku kiedy będzie tam w sumie tylko wlaczona przegladarka to tez musi tak być?