Dwa monitory

Witam , z góry pisze że bede starał sie jak najjasniej wytlumaczyc o co mi chodzi ale nie wiem jak to mi wyjdzie ;p Ok wiec zaczynamy. Wiec tak moja karta graficzna(radeon hd6850) ma wejścia hdmi, dvi-i 24+5 ,dvi-d 24+1 oraz display port. Mam również jeden monitor ktory ma wejscie vga , oraz monitor z telewizorem rowniez z wejsciem vga. Normalny monitor mam podlaczony do dvi_i 24+5 za pomoca przejsciowki oczywiscie, i tutaj chcialbym podlaczyc drugi monitor ( ten z TV) do tej karty lecz niestety mam problem poniewaz normalna przejsciowka dvi-i 24+5 wiadomo nie wejdzie do dvi-d 24+1 wiec tu moje pytanie. Czy jest mozliwosc podlaczenia jakims cudem tego monitora do jakiegos z tych wejsc ? Osobiscie znalazlem cos takiego http://media.uxcell.com/uxcell/images/item/catalog/ux_a09032100ux0042_ux_c.jpg i to by mi pasowalo przez to ze jest to monitor z tv wiec ma dodatkowe wejscia ( to chyba chinche jak sie nie myle), ten monitor ma rowniez wejscie Euro oraz normalne vgs( d-sub , ja nie widze niestety roznicy :P). Więc prosze o pomoc choc ja sam nie za bardzo wierze ze moze sie to udac :/