Dwa monitory

Witam, chciałbym zakupić dwa monitory, jednak o różnej rozdzielczości, ponieważ od kilku miesięcy mam jeden, LG 24MP55, teraz chciałbym zakupić samsunga Syncmaster 2253LW.
Teraz problem w tym, czy nie będzie to jakoś kolidować? Nie bardzo się znam, po prostu chciałbym się dowiedzieć czy będę mógł grać na jednym monitorze, a na drugim na przykład face, internet i tak dalej?

Tak

A to nie będzie jakieś róznicy w rozdzielczości? Czy mój obecny zmieni rozdzielczość na mniejszą, by pasować do słabszego monitora

Na każdym możesz sobie ustawić taką jaką chcesz, ja mam trzy ;)

https://goo.gl/8Bjnzs

Niczym się nie martw, sam mam dwa o różnej rozdzielczości i w niczym to nie przeszkadza. Jeśli odpalisz grę na głównym ekranie to ona tam pozostanie w takiej rozdziałce jaką ma monitor, natomiast na drugim w tym samym czasie możesz spokojnie przeglądać internet, czy robić co ci się podoba. Wygląda to tak, że jeśli ja mam monitor full hd i jeden mniejszy, to na mniejszym bo prostu wszystko się jest zwyczajnie mniejsze, natomiast jeśli przesunę coś z mniejszego na większy monitor, to wszystko się automatycznie skaluje do full hd

Witam, chciałbym zakupić dwa monitory, jednak o różnej rozdzielczości, ponieważ od kilku miesięcy mam jeden, LG 24MP55, teraz chciałbym zakupić samsunga Syncmaster 2253LW.
Teraz problem w tym, czy nie będzie to jakoś kolidować? Nie bardzo się znam, po prostu chciałbym się dowiedzieć czy będę mógł grać na jednym monitorze, a na drugim na przykład face, internet i tak dalej?