Tak się składa, że przyszłość mam już zaplanowaną, może nie jakąś super, ale nie każdy jest orłem.Ale dzięki za radę , muszę przyznać, że masz rację, faktycznie pewnych spraw nie rozumiem, ale każdy może wyrazić swoją opinię
.Jestem tego samego zdania co FlashGordon.
DwarfarExtremist
Przepraszam bardzo jeśli kogoś uraziłem, w moim wywodzie na temat teorii spiskowych mogłem ograniczyć się tylko do samego zagadnienia bez obrażania innych użytkowników ale jak pewnie zauważyłeś napisałem "że możecie być" nie napisałem że "jesteście", ja po prostu nie rozumiem ludzi którzy wierzą w jakichś iluminatów NWO niebieskie jeże i różnego rodzaju teorie na temat przejmowania władzy nad światem przez żydów, cyklistów, masonów itd. Przy okazji nie toleruje antysemityzmu, rasizmu itp.
Przecież wiara w takie brednie rodzi nienawiść do innych ludzi, zakłada klapki na oczy, a to już fajne nie jest.
Co do samych teorii spiskowych sam lubię czasem poczytać, ale o działaniach CIA czy innych służb wywiadowczych w Ameryce południowej czy na bliskim wschodzie, ale już te NWO, iluminaci, jest tak samo wiarygodne jak nasz kochany premier D. Tuski i jego kumpel po fachu prezes Kaczyński.
Sam lubię czasem pohejcić ale robię to kiedy da mi ktoś oczywisty powód, co do naszej sytuacji gospodarczej to można wiele pisać, nic to nie zmieni. Mają na to wpływ różne wydarzenia, późne zmiany ustrojowo-gospodarcze, niski pkb, pracodawcy pewnie więcej by płacili, gdyby więcej zarabiali, a więcej by zarabiali gdybyśmy więcej wydawali na usługi i towary, ale nie mamy pieniędzy.. koło się zamyka i ogólnie jest źle.
Moim zdaniem prawda o teorii spiskowych leży gdzieś po środku. Nie można przesadzać ale bezkrytycyzm też nie jest wyjściem. Jeśli będziecie mieli okazję obejrzyjcie "Układ zamknięty" http://www.filmweb.pl/film/Uk%C5%82ad+zamkni%C4%99ty-2013-635169 .
To raczej zły temat na takie rozmowy. Zamykam.
Witam!
Wszyscy mnie tu już dobrze znają pod nickiem Dwarfar. Byłem tu całe trzy lata i nagle bez większego powodu zostałem zbanowany. Dla dobra nas wszystkich chciałem, by ludzie podpisywali pod bardzo istotną (nie tylko dla mnie) petycją. No ale cóż, było minęło, tak łatwo się z tego forum nie wycofam, o nie, 961 postów poszło się .... ehm, bo znowu dostanę bana ^^, lub ostrzeżenie, przedtem się nie przedstawiłem, więc mogę na nowiusieńkim, prosto z salonu koncie. Na imię mi Przemysław, Przemek, lub jak po starosłowiańsku - Przemysł. Uwielbiam, wręcz ubóstwiam muzykę metalową, Moje ciało fizyczne ma 23 lata, interesuję się psychologią, parapsychologią, najbardziej duchowością, OBE i NWO, co niektórzy to zauważyli, więc nie przepadają za mną z tego powodu (Warcraft pozdrawiam! ), bo (niby) zmyślam sobie teorie spiskowe lub w nie wierzę, prawdę mówiąc mam to gdzieś. Warto mieć i wrogów i przyjaciół, można się od obu stron wiele o sobie nauczyć wad i zalet które się w sobie nie zauważa. To chyba byłoby na tyle, na pozostałe pytania odpowiem w tym temacie.

Za multikonto