DwarfarExtremist

Witam!

Wszyscy mnie tu już dobrze znają pod nickiem Dwarfar. Byłem tu całe trzy lata i nagle bez większego powodu zostałem zbanowany. Dla dobra nas wszystkich chciałem, by ludzie podpisywali pod bardzo istotną (nie tylko dla mnie) petycją. No ale cóż, było minęło, tak łatwo się z tego forum nie wycofam, o nie, 961 postów poszło się .... ehm, bo znowu dostanę bana ^^, lub ostrzeżenie, przedtem się nie przedstawiłem, więc mogę na nowiusieńkim, prosto z salonu koncie. Na imię mi Przemysław, Przemek, lub jak po starosłowiańsku - Przemysł. Uwielbiam, wręcz ubóstwiam muzykę metalową, Moje ciało fizyczne ma 23 lata, interesuję się psychologią, parapsychologią, najbardziej duchowością, OBE i NWO, co niektórzy to zauważyli, więc nie przepadają za mną z tego powodu (Warcraft pozdrawiam! :D), bo (niby) zmyślam sobie teorie spiskowe lub w nie wierzę, prawdę mówiąc mam to gdzieś. Warto mieć i wrogów i przyjaciół, można się od obu stron wiele o sobie nauczyć wad i zalet które się w sobie nie zauważa. To chyba byłoby na tyle, na pozostałe pytania odpowiem w tym temacie.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Za multikonto

Cześć - podaj mi twoje gg bo potrzebuję do ciebie kontakt, a te konto na forum zaraz ci znowu zbanują :(

NWO, ILLUMINACI istnieją. Już teraz można płacić telefonem, niedługo pewnie czipami pod skórą ;/

Przykro mi, nie mam GG. Jedyny kontakt ze mną masz tutaj. lub na FB. Dopiero zauważyłem, że na starym koncie mam bana, ale nie permanentnego, tylko na 10 dni. Albo naprawdę tak jest, albo to jakiś nieznany dla mnie błąd strony. Może się jakiś moderator potwierdzić i usunąć moje wątpliwości?

Omega, ale dlaczego mieliby znowu usunąć moje nowe konto? Za multikonta usuwają, to wiem, ale wolę mieć stu procentową pewność :)

Bo QQi dostał perma za multi konto :(

Niedługo i tak koniec więc nie jest źle

Na zbanowanym acc jest perm, o ile jakiś błąd się nie wkradł. Dla mnie sprawa jest jasne, tego acc blokować nie będę, jeśli chcesz napisz odpowiedni topic do administracji, jeśli uważasz, że błędnie podpiąłem pod regulamin poprzedni temat. W innym przypadku zapewne zostanie zablokowany adres IP, to już leży w kwestii administratorów forum.

W razie czego temat załóż tutaj:http://mmorpg.org.pl/forum/forum/16-serwis/ , opisz w nim sytuację, swoje racje i tak jak już napisałem zaczekaj na decyzję administracji.

Przeczytałem tamten temat i sie zdziwiłem ;o hehe to przybij piątke z permem :D

No cóż.Temat ,który założyłeś wcześniej dotyczy dość specyficznej sprawy.Ja osobiście nie jestem zdeklarowanym antysemitą czy w ogóle rasistą,nie kieruję sie takim tokiem myślenia,że moje problemy życiowe,moje osobiste samopoczucie i zadowolenie z życia zależy od jakiejś grupy etnicznej czy jakiegoś narodu lub jest zagrożone przez taką grupę.Jednak wiem ,że rodziny żydowskie takie jak rodzina Rotshildów są bezpośrednio powiązane z Illuminati,stanowią część całej siatki i faktycznie mają wpływ na ekonomię i politykę światową.Tylko,że tu nie chodzi o naród sam w sobie,jak wspomniałem nie mam nic do Izraelczyków ,niech sobie żyją w swoim kraju i się cieszą życiem.Myślę,że założyłeś wcześniejszy temat na niewłaściwym forum po prostu i dlatego dostałeś bana.Ja nie odebrałem twojego posta jako podżegania do nienawiści,to jest szerszy temat.Też się interesuję teorią NWO i jak wspomniałem ,wiem ,że elity żydowskie są mocno w to zaangażowane,chodzi o tych którzy mają kasę i nią kręcą i mają wpływ na światową ekonomię a co za tym idzie także politykę.Tylko,że to nie jest temat na to forum,tu możemy sobie po debatować o tym w której grze jest lepsze pvp,albo o wyższości modelu p2p nad f2p ;)

NWO jest zbiorem sprawdzających się teorii - ostatnie już się rozpoczynają, koniec to kwestia czasu, jeżeli wszystko toczy się tak jak się toczy.

Tak jestem antyspołeczny i jest mi z tym dobrze(ale w rl)

Nie lubię pisać o sprawach związanych z wszechświatem w miejscu publicznym bo mogłoby się to źle skończyć dla mnie i dla niektórych(dla mnie w sensie wyśmianie przez gimbe)

Illuminaci to ciekawa sprawa.Chętnie powierciłbym w tym głębiej ale mi się zwyczajnie nie chce.Dla zainteresowanych polecam piosenke Ke$ha-Die Young.Jest naszpikowana wręcz Illuminatowskimi symbolami.

Ehh... Czesc Dwarfar. Po prostu sie przywitam, a o tym NWO to se gadajcie miedzy soba.

Ale jeśli tamto konto dostało perma to nowe chyba też powinno dostać.

Ale się uśmiałem, wy na prawdę macie ostro nasrane pod mózgoczaszką i traktujecie te swoje teorie strasznie poważnie a mało tego uważacie że to jakaś konkretna, wyniosła i bardzo ważna sprawa, a do tego jak ktoś się z tego śmieje to nazywacie człowieka "gimbą", jestem w szoku i szkoda mi was.

Co was skłoniło do tego żeby wszędzie szukać spisków i innych głupot ? nie powiodło wam się w życiu ? za mało bzykania czy jego brak ? przecież te wasze teorie są co najmniej śmieszne, ale w końcu trzeba w coś wierzyć i swoje niepowodzenia w życiu prywatnym, jak i zawodowym musicie tłumaczyć szerszą sprawą bo przecież nie chodzi o to że coś WAM się nie udało, chodzi o to że to jakaś większa sprawa, spisek itd.

Prawda jest taka że możecie być po prostu nieudacznikami, a na pewno jesteście outsiderami którzy tylko w społeczności internetowej obnoszą się ze swoimi teoriami ze względu na to że w każdym innym miejscu byli byście wyśmiani prosto w oczy a przecież przez monitor nikt cie palcem nie wskaże i nie będzie się śmiał, jestem też pewien że uciekacie przed realnym światem przez to że w głębi swojego mózgu, sami wiecie że to co was zajmuje jest po 1. nie przydatne a po 2. jest po prostu głupie.

Podsumowując, powinniście skończyć z tymi głupotami, w końcu wydorośleć, znaleźć pracę i zająć się czymś pożytecznym, np. płaceniem podatków albo zbieraniem znaczków.

Jeszcze jedna sprawa, ja rozumiem że ludzie mają różnorodne zainteresowania, ale bez przesady panowie, nawoływanie do nietolerancji rasowej/narodowej, jest po prostu złe i tego nie trzeba popierać żadnymi argumentami, nie potrzeba kościoła, wiary i innych głupot po prostu są złe rzeczy i wasze pojmowanie rzeczywistości oprócz tego że jest co najmniej dziwne jest też złe, ale podkreślam że tylko w niektórych przypadkach.

W gwoli ścisłości, nie jestem "gimbą", tak się składa że mam 27 lat to po 1., a po 2. to nie jest żaden hejt, wy wyrażacie swoje zdanie ja swoje, a że mam trochę wolnego czasu w pracy ( tak nawet w niedziele zapierdzielam bo pracować trzeba i basta ), walnąłem kilka zdań od siebie i nie to że kogoś hejtuje, atakuje itd. ja was toleruje ale się z wami po prostu nie zgadzam.

Pozdrawiam panów i polecam relanium.

Żeby to nie był offtop, piszę CZEŚĆ bo w końcu jest to temat "przywitalny" ;]

Edit:

ah i powodzenia z waszą "SZERSZĄ" wiedzą na pewno przyda się jak będziecie wypełniać CV

Edit2/down:

luzik es, hobby jak każde inne

@Flash Gordon

Ja nie żyje teoriami spiskowymi.Po prostu mnie to ciekawi i nikomu nie próbuje wmawiać na siłe że to prawda,bo mam lepsze rzeczy do roboty niż przekonywanie kogoś że: O! Illuminaci istnieją nie wierzysz?Musisz być gimbusem! A jeśli chodzi o tą sprawę rasizmu to ja się w niej nie wypowiadałem.Nie jestem zaślepiony i omamiony przez religie ale również nie jestem przeciwnikiem religii,tylko u mnie jest troche inaczej bo ja wierze w boga ale nie wierze w kościół.Ponieważ kościół czyli księza itp itd.To zwykli ludzie a niektórzy z nich gwałcą i molestują małe dzieci....

FlashGordon to, że masz 27 lat może oznaczać tylko, iż jesteś już starym nieudacznikiem, który przegrał życie. Z resztą jaki "kozak" pracuje w niedziele ? :P

FlashGordon to, że masz 27 lat może oznaczać tylko, iż jesteś już starym nieudacznikiem, który przegrał życie. Z resztą jaki "kozak" pracuje w niedziele ?

A taki który ma na utrzymaniu rodzinę, chce coś zrobić, ale zwykły wypłata na to nie starcza.

Karthas szanuje takie osoby, nie ich wina, że żyją w takim biednym kraju. Ale coś się we mnie buntuje kiedy ktoś bluzga innych, nie patrząc na siebie. Obraża ich nazywając nieudacznikami outsiderami, a sam co może o sobie powiedzieć ?

FlashGordon to, że masz 27 lat może oznaczać tylko, iż jesteś już starym nieudacznikiem, który przegrał życie. Z resztą jaki "kozak" pracuje w niedziele ?

Wiesz, może nawet i nie jestem pełnoletni, ale każdy może mieć swoje zdanie.Powiedz mi dlaczego uważasz, że jest nieudacznikiem ?? Bo nie wierzy w żadne takie teorie ? Głupota.....Rozumiem każdy może się czymś interesować, ale lepiej niech takie sprawy zostawi sam dla siebie, pewnego czasu interesowałem się esperami.

A co do pracy, to chyba dosyć dużo ludzi pracuje w naszym kraju nawet w niedziele, a to że zarabia na siebie i na rodzine to źle ? Moim zdaniem to jest jedna z najważniejszych o ile nie najważniejsza rzecz w życiu.

Gruca bez urazy ale faktycznie nie zrozumiesz pewnych spraw. Parę lat ci brakuje ale dam ci rade. Ucz się idź na polibudę, dobre studia i jak będziesz miał szczęście to ci się uda. Zwykli "szarzy" ludzie mają w tym kraju bardzo ciężko. Zawsze można też wyjechać za granicę ale wszystko ma swoje plusy i minusy.

1339130665071.gif