Ale się uśmiałem, wy na prawdę macie ostro nasrane pod mózgoczaszką i traktujecie te swoje teorie strasznie poważnie a mało tego uważacie że to jakaś konkretna, wyniosła i bardzo ważna sprawa, a do tego jak ktoś się z tego śmieje to nazywacie człowieka "gimbą", jestem w szoku i szkoda mi was.
Co was skłoniło do tego żeby wszędzie szukać spisków i innych głupot ? nie powiodło wam się w życiu ? za mało bzykania czy jego brak ? przecież te wasze teorie są co najmniej śmieszne, ale w końcu trzeba w coś wierzyć i swoje niepowodzenia w życiu prywatnym, jak i zawodowym musicie tłumaczyć szerszą sprawą bo przecież nie chodzi o to że coś WAM się nie udało, chodzi o to że to jakaś większa sprawa, spisek itd.
Prawda jest taka że możecie być po prostu nieudacznikami, a na pewno jesteście outsiderami którzy tylko w społeczności internetowej obnoszą się ze swoimi teoriami ze względu na to że w każdym innym miejscu byli byście wyśmiani prosto w oczy a przecież przez monitor nikt cie palcem nie wskaże i nie będzie się śmiał, jestem też pewien że uciekacie przed realnym światem przez to że w głębi swojego mózgu, sami wiecie że to co was zajmuje jest po 1. nie przydatne a po 2. jest po prostu głupie.
Podsumowując, powinniście skończyć z tymi głupotami, w końcu wydorośleć, znaleźć pracę i zająć się czymś pożytecznym, np. płaceniem podatków albo zbieraniem znaczków.
Jeszcze jedna sprawa, ja rozumiem że ludzie mają różnorodne zainteresowania, ale bez przesady panowie, nawoływanie do nietolerancji rasowej/narodowej, jest po prostu złe i tego nie trzeba popierać żadnymi argumentami, nie potrzeba kościoła, wiary i innych głupot po prostu są złe rzeczy i wasze pojmowanie rzeczywistości oprócz tego że jest co najmniej dziwne jest też złe, ale podkreślam że tylko w niektórych przypadkach.
W gwoli ścisłości, nie jestem "gimbą", tak się składa że mam 27 lat to po 1., a po 2. to nie jest żaden hejt, wy wyrażacie swoje zdanie ja swoje, a że mam trochę wolnego czasu w pracy ( tak nawet w niedziele zapierdzielam bo pracować trzeba i basta ), walnąłem kilka zdań od siebie i nie to że kogoś hejtuje, atakuje itd. ja was toleruje ale się z wami po prostu nie zgadzam.
Pozdrawiam panów i polecam relanium.
Żeby to nie był offtop, piszę CZEŚĆ bo w końcu jest to temat "przywitalny" ;]
Edit:
ah i powodzenia z waszą "SZERSZĄ" wiedzą na pewno przyda się jak będziecie wypełniać CV
Edit2/down:
luzik es, hobby jak każde inne