Mam możliwość kupna dwóch gier po okazyjnej cenie (oryginały nie otwierane no po prostu nowe)- Mass Effect albo ArmA 2. Wiem że to różne gatunki ale..... która stoi na wyższym poziomie? Gustuje w obydwu gatunkach.... Prosiłbym o opinie osób które grały..
Dwie gry
ArmA2 NIe wiem jak z grywalnoscia ME na MP ale w ArmA2 zaczyna sie sporo dziac
. Tyle ze gra jest trudna gra...
A gdzie w Mass Efect masz multi?
Jak lubisz epickie historie i smaczki w grze bierz Mass w ciemno, ale to tylko do solowych wieczorkow.
Ehh za pozno odpowiedzieliscie, kupilem juz arme. rzeczywiscie trudna gra, ale grafike ma piekna . na mp prawie nie gram bo sie jak idiota czuje. Nie wiem do kogo strzelac ani co robic xd
Ehh za pozno odpowiedzieliscie, kupilem juz arme. rzeczywiscie trudna gra, ale grafike ma piekna . na mp prawie nie gram bo sie jak idiota czuje. Nie wiem do kogo strzelac ani co robic xd
Masz Team Speaka? I majka? Jak tak to ci na TSie moge wytlumaczyc wszystko co i jak. Na wiekszosci mapach ludzie graja w misje cooperative... Gdzie do przejacia sa cale mapy i poszczegolne miasta. Ale graja tez TDMy i CTFy.... No i C&H . Trzeba sie ogarnac by wiedziec o co cho
. Dla tego jsk chcesz moge ci all wytlumaczyc krok po kroku
Mass effect jest prawie jak rpg.,, Jak juz masz kupic crpg, to lepiej dragons age, ktory wyjdzie w tym miesiacu. Chyba, ze lubisz pseudo rpg, wiec mozesz w ME zagrac.
Tutaj masz przyklad ze to wlasnie sami gracze tworza rozgrywki na MP w ArmA2 http://www.armagame.pl/viewtopic.php?f=64&t=2736.
Mowie jak chcesz pomocy wal do mnie na gg. Masz po boku. Wszystko wytlumacze co i jak
Temat zamykam.
Mam możliwość kupna dwóch gier po okazyjnej cenie (oryginały nie otwierane no po prostu nowe)- Mass Effect albo ArmA 2. Wiem że to różne gatunki ale..... która stoi na wyższym poziomie? Gustuje w obydwu gatunkach.... Prosiłbym o opinie osób które grały..