Dwóch graczy do teamu ; )

Witam : ) !

Szukam dwóch ogarniętych graczy do naszego ' składu ' na serverze EU WEST .

Potrzebujemy dwóch zgranych ze sobą ' plejerów ' . Interesuja nas osoby ktore graja na midzie i w jungli ; )

Mamy swój kanal na TS 3 . Obowiazkowo 30 lvl . Zainteresowanych prosze o Pisaniu tutaj ; )

Pozdrawiam ; )

Jakiś wiek wymagany?

Jeæeli trzymasz poziom i nie drzesz pysku na tsie to mozemy pograc nawet z 10latkiem ; )

Pozdro ; )

Mid, solo top player tutaj. Podaj namiary na tsa, to sie zgadamy.

Ooo, widzę że jakaś ekipa jest na west... Grywam na midzie bądź jak trzeba support, coś tam junglerem kiedyś grałem wiec myślę że da rade :)

Ja mogę zagrać jako jungler nick : Placosław

188.165.154.211:3370 < --- Ts3

Siedze często więc jak coś pytac ; )

Kanał Hardcore PWNage Squad - >>> Pogaduchy ; )

Zapraszam ; )

ZGŁASZAM SIĘ! Sorry za capsa, ale czekałem na taki temat :D Bardzo poszukuje kogoś do gry ;/ Aha jedno pytanie, gracie tylko wygranej tzn. (Ale zlamiłeś! Noob! Omg!) czy gracie "normalnie" dla zabawy? Nie chodzi mi o specjalnie feedowanie czy coś w tym stylu, jednak zdarza mi się czasami mieć gorszy dzień i wiecie... aa co do pozycji to trochę nie ogarniam supporta, resztą mogę grać.

Zapraszam na TSa ; )

Ogólnie to narazie poszukuje w miare ogarniętych ludzi co ogarniaja lasthitowanie ; ) Reszte mamy zamiar nauczyć itp . Więc myśle że , wykażemy się cierpliwością . ^^

warn_ico.png
Za dp. - Dzz'

Nazywasz się jedkier na ts?

Tak ; )

Poszukujecie jeszcze?

Jakie jest pw na ts3? na kanal?>

Nie wazne:P

Troche sie pozmieniało i na obecną chwile jesteśmy zainteresowanie jedynie dobrym supportem ; )

Pozdrawiam ;)

Witam : ) !

Szukam dwóch ogarniętych graczy do naszego ' składu ' na serverze EU WEST .

Potrzebujemy dwóch zgranych ze sobą ' plejerów ' . Interesuja nas osoby ktore graja na midzie i w jungli ; )

Mamy swój kanal na TS 3 . Obowiazkowo 30 lvl . Zainteresowanych prosze o Pisaniu tutaj ; )

Pozdrawiam ; )