Dying Light pytanko!

Witam :)

Czy jest możliwość kupienia Dying Light na innej platformie niż Steam ? Mieszkam w Niemczech i w sklepie nie mogę wyszukać gry a ja zrobię to przez google to wyskakuje mi : Wystąpił błąd przetwarzania żądania użytkownika: Produkt jest obecnie niedostępny w twoim regionie'' Wiec nawet jak bym kupił na G2A to miałbym problem z aktywacja na steam ... Bo już tak miałem z jakaś gra..

hmm opcja jest jeszcze taka, ze któryś z twoich znajomych kupuje Ci grę jako Gift

w DE nie dziala? Dziwne Bo gra jest w niem ver. jezykowej, cos masz ze steamem

Tylko i wylacznie steam. Z tego co mi wiadomo sa rozne wersje Dying Lighta. Osobiscie kupilem wersje gdziebyla dostepna w wiekszosci panstw w EU proczniemiec i paru innych ktorych nie pamietam. Szukaj na g2a lub kinguin wersji ktora jest pisana pod niemcy. Na bank jest bo widzialem.

Ok poczytalem, od razu odesle Ciebie do artykulow.

1. Dying Light nie zostal przez ich komisje do oznaczania gier ala PEGI zatwierdzony, wiec W DE JEST ZBANOWANY

2. W DE GENERALNIE, dostaje sie auto kare z urzedu(Provider powiadamia urzad, CI wysylaja kare jak uzywasz torrentow itd.)

3. JEDNAKZE, VPN W NIEMCZECH JEST DOZWOLONY.

Reasumujac:
1. Musisz sciagnac VPNA, zeby aktywowac Dying Lighta w DE

2. Bedzie to w pelni legalne (na pma wyslalem Ci linka do de stron, na ktorych masz to potwierdzone).

3. Aktywujesz i grasz.

Witam :)

Czy jest możliwość kupienia Dying Light na innej platformie niż Steam ? Mieszkam w Niemczech i w sklepie nie mogę wyszukać gry a ja zrobię to przez google to wyskakuje mi : Wystąpił błąd przetwarzania żądania użytkownika: Produkt jest obecnie niedostępny w twoim regionie'' Wiec nawet jak bym kupił na G2A to miałbym problem z aktywacja na steam ... Bo już tak miałem z jakaś gra..