Witam Gram od jakiegoś czasu już w Dying Light i się zastanawiam co sprzedawać a co sobie zostawić.. Chodzi mi o takie rzeczy jak Kawa czy zapasy domowe.. Moze mi ktoś powiedzieć co powinienem zatrzymać bo może będzie potem do misji potrzebne albo coś a co sprzedać ?
Dying Light pytanko!
Kawę i papierosy się sprzedaje.
Sprzedajemy niepotrzebna bron, artykuly sporzywczo-przemyslowe czyli te ktore nie nadaja sie do craftu, a maja jakas tam wartosc. Skladniki do craftingu zostawiamy jak alkohol, gaza, czy metalowe czesci itd.
Na androida i IOS jest coś takiego jak dying light companion. jest to gra na telefon w której możemy farmić sobie itemki do dying light normalnego. Tylko musisz się zarejestrować na stronie dying light'a, połączyć konto steam z tym kontem. A potem można się zalogować na telefonie w tej grze. Nie jest ambitna ale można itemki zbierać. Tylko nie graj długo bo za dużo itemów wyfarmisz i se grę w dying light popsujesz :)
Ja sprzedawałem praktycznie wszystko kosztem kupowania lepszego eq.
Witam Gram od jakiegoś czasu już w Dying Light i się zastanawiam co sprzedawać a co sobie zostawić.. Chodzi mi o takie rzeczy jak Kawa czy zapasy domowe.. Moze mi ktoś powiedzieć co powinienem zatrzymać bo może będzie potem do misji potrzebne albo coś a co sprzedać ?