Powolutku zbliżam sie do 20lvl i wyboru klasy i chciałbym sie zapytać osób które już wybrały jakieś zalety i wady byłem napalony na blademastera ale jednak chyba wezme warriora dużo kiedyś grałem tankami ale zmieniłem styl na bardziej ofensywny żałuje ze jak był quest co pokazuje klasy nie przeczytałęm do końca wszystkich 3 klas jedynie BM pisało że jest to najszybsza klasa z mele HELP
Dylemat nad Wyborem klasy Fighter
Wybierz BM,jest OP w pvp i pve,wystarczy spojrzec na wordzie jak to ludzie pisza,to jest jedna z 2 klas op w c9 ;d ta druga jest taoist
Gralem Warriorem w becie = fail; BM OP BIERZ BM
Vampir coś w tym stylu ;p Ale tak jak mówi greg - BM jest strasznym op jeśli cię dotknie (a sprinta ma niezłego) więc jedyny sposób na niego to szybkie ataki maga albo rangera :/ I to z daleka (innego sposobu nie ma). A tak w ogóle to każda klasa fightera jest trochę op ale BM to przesada xd
@UP Widocznie nie umiałeś nim grać
Nie OP tylko pewno połowa grać nie potrafi i się dziwić x.x
Nie OP tylko pewno połowa grać nie potrafi i się dziwić x.x
Ta jasne...bm jest op i nie gadaj glupot,ma charge na ciagle wiec ...nikt go nie moze dogonic jak ucieka a jakkogs goni to zaraz Ciebie zlapie...wiem co mowie,bo mam 50 ele ... i jest do bani ele w pvp za to w pve miazdzy jak dla mnie
Bo żeś pewno pod pve zrobiony ;X jak już to ma dasha i nie trzeba go doganiać wystarczy poczekać BM bije z bliska. Ele jest dość "trudny" pod pvp więc się nie dziwie ze padasz.
Ta jasne...bm jest op i nie gadaj glupot,ma charge na ciagle wiec ...nikt go nie moze dogonic jak ucieka a jakkogs goni to zaraz Ciebie zlapie...wiem co mowie,bo mam 50 ele ... i jest do bani ele w pvp za to w pve miazdzy jak dla mnie
Nie sprawdzałem PvP na OBT, ale na VIP jakoś mój tao potrafił sobie poradzić z całkiem niezłym blade (stosunek winów do porażek jakieś 1:1)... Wystarczy pozwolić mu na błąd i wykorzystać go jak najszybciej się da
n4zArh napisalem,ze BM jest jedna z 2 klas op w c9 ,a ta druga jest wlasnie tao
n4zArh nie mów o taoiscie bo mnie szlak jasny trafi xd Taoist i BM to dwie NAJBARDZIEJ OP postacie w grze...
Tao OP? Hmm, ciekawe. Ktoś wcześniej wspominał o hunterze, a teraz nagle okazuje się że Tao i BM to opy... Ciekawe...
Autor pyta kogo wybrać z Fightera, a Wam jakimś cudem wyszła kłótnia o to, która postać jest OP
Sam wybrałem Blademaster i chociaż jest to moja pierwsza postać, to rzadko kiedy przegrywam PvP. Naprawdę próbuję trafiać na lepszych przeciwników, ale jednak szybkość (to największy plus) oraz dobrze dobrane skille to wspaniałe połączenie. Łatwo złapać postacie dystansowe, a także unieruchomić inne, walczące w zwarciu (stun). Mam 32 lvl i chyba 9k HP, a do tego bardzo dużo STR i 44% crita. DMG według mnie jest bardzo duże. Skoro wybierasz z Fightera, to polecam także Guardiana, z którym naprawdę mi się bardzo ciężko walczy. Ma bardzo przydatne skille, dzięki którym "podnosi do góry" leżącego przeciwnika i można kontynuować combo. Według mnie jednak BMik wygrywa all ^^
xMort tak nie umiem nim grac, najwyrazniej jestes zbyt pro, zeby przeczytac uwaznie, i zauwazyc, ze napisalem 'bm jest op', przestan mnie przekonywac, ze bm jest op bo ja to juz wiem, a mowienie, ze nie umiem czyms grac.,. a moze ty poprostu nie grales w becie albo tak jak mowie, byles zbyut pr0 i ogarnales wszystkie klasy w 100% tak czy siak GTFO, nie tobie oceniac to czy umialem czyms grac czy nie...coz pozostaje mi tylko jedno.... ADMINIE ZBANUJ GO BO POWIEDIAL, ZE NIE UMIEM GRAC WARRIOREM JAK TEGO NIE ZROBISDZ TO ZALOZE TEMAT I NAPISZE W NIM, ZE NIC NIE ROBICIE!!!!!!!111oneone GDZIE JEST ROOT JA SIE PYTAM?!?!?!?!??!? aa i zeby nie bylo ze offtop, to powiem Ci, ze BM jest bardzo interesująca klasą, popularnie nazywana klasa "OP" i nie, nie chodzi mi tutaj o "Original Poster" lecz "Overpowered", wiec będąc na Twoim miejscu, jakze szanowany userze tego forum, wybrałbym BM.
nie grałem warrorem, ale po filmikach przy "promocji" warrior wyglada na goscia bez cc, i z mala iloscia dashow,
guardian wyglada chociaz na wytrzymalego i ma powalenia etc.
Weźmiesz BM będą wyzywać od noobków, bo ta postać jest op i w pvp nie pozwoli nawet wstać ..
Weźmiesz BM będą wyzywać od noobków, bo ta postać jest op i w pvp nie pozwoli nawet wstać ..
kogo obchodzi co przegrany gada xD
Ludzie, którzy mówią, że BM jest przesadzony są po prostu śmieszni. Wszyscy patrzą tylko na to, że owa postać ma wysoki move speed, a tak naprawdę za bardzo się to nie przydaje, jedynie co to do uników i uciekania od skillów, które automatycznie za nami latają. Tak się składa, że nie jest łatwo trafić w takim ciągłym biegu przeciwnika i jako BM nie latamy jak głupi dookoła spamując spację i lewy przycisk myszy. Jako starter używamy skillów "raszujących", którymi nie jest tak łatwo wycelować. Reszta to już łączenie combo.
Równie dobrze można powiedzieć, że Slayer jest OP, ponieważ ma bardzo szybkie skille, dzięki którym w sekundzie znajduje się obok nas. To samo Taoist.
Dzisiaj spotkałem po prostu zajebistego Guardiana, którego nie dało rady ruszyć. Pierwszy raz miałem takiego przeciwnika i w ogóle nie wiedziałem jak się zachować. Był to Relay Match i jak widziałem z poprzednich jego walk - nikt nie wiedział jak go pokonać. Taktyka Guardiana prosta - stoi puszka na środku broniąc się cały czas, jedyne co możemy zrobić to go "grabnąć" albo czekać na jego opuszczenie gardy. Jeśli postanowimy go złapać, to od razu odpali jakiego skilla i nas powali Według mnie, Guardian, Taoist i Blademaster to najlepsze obecnie postacie na PvP.
Od siebie dodam, że podobno BM jest OP.Ma miecze i robi nimi ciach ,ciach prach, świst...i jest to szałem .
Pod PvE BM jest bezkonkurencyjny, jak chodzi o szybkość expienia i farmienia, z wyjątkiem HELL, którego robi z 80minut ^^.
Pod PvP BM to poprostu żart Jeszcze jednego pojedynku na 50 z BM nie przegrałem ^^. Pod PvP guardian. Dzisiaj zrobię kompilację gracza Dutch z EU, z naszej gildii Discord, 39 lvl zownuje np 2 albo i 4 lvl 50 w dobrych itemach
)) a Semyazza 50 paragon defender w EQ poprostu kompletny ownage.
Warrior jest też niczego sobie...
Powolutku zbliżam sie do 20lvl i wyboru klasy i chciałbym sie zapytać osób które już wybrały jakieś zalety i wady byłem napalony na blademastera ale jednak chyba wezme warriora dużo kiedyś grałem tankami ale zmieniłem styl na bardziej ofensywny żałuje ze jak był quest co pokazuje klasy nie przeczytałęm do końca wszystkich 3 klas jedynie BM pisało że jest to najszybsza klasa z mele HELPPoczekaj tydzień i zrób berserka.