Witajcie!
Tak jakoś się złożyło , że postanowiłem sobie odpocząć od Wowa dopóki dopóty nie wprowadzą nowego dodatku. Mam zatem pytań parę , bowiem szukam czegoś aby zająć swój czas.
Mój sprzęt to niedawno upgreadowany i7 z 16gb ramu i dobrą grafą, dzięki czemu nie mam żadnych ograniczeń co do wymagań sprzętowych.
Ostatnio pochylałem się nad spróbowaniem Archeage, ale opinie o tej grze nie są pochlebne.
Zastanawiałem się też nad Blade and Soul, bowiem ponoć to całkiem ładna gra, oparta na fajnym systemie walki i ogółem opinie świadczą pozytywnie o tej grze.
Głównie myślałem nad tymi dwiema pozycjami i prosiłbym was ludziska o opinie, którą z powyższych gier wypróbować, aby się nie zrazić. Jestem też otwarty na inne sugestie, ale w tym przypadku proszę o konstruktywne wypowiedzi.
Czego oczekiwałbym od innych propozycji?
- b2p,f2p jest mi obojętne bo mogę troche zapłacić za grę o ile jest ona warta swej ceny.
-Questownik bo nie mam czasu na grindowniki zbytnio.
-Świat nie musi być otwarty ale by świat był interesujący.
-Gra musi mieć coś fajnego w sobie, coś co sprawi iż będę chciał więcej i więcej.
W co grałem?
- W Wowa gram od dawien dawna i jak napisałem do niego wróce podczas nowego dodatku.
- Neverwinter Online całkiem spoko, ale nudził mnie po czasie, choć dawno nie grałem.
- Final Fantasy XIV jak dla mnie gra całkiem spoko, ale świat mnie mocno odpychał i miałem wrażenie iż gram w nieco ładniejszego wowa tylko z nudnym otoczeniem.
- Guild Wars 2 grałem do czasu przejścia na f2p potem przestałem bo już mnie w nim nic nie interesowało.
- W Teso grałem troche, ale nie jestem fanem tego settingu i wiem , że do tej gry nie wróce, do tego mam podstawkę kupioną dawno temu i te wszystkie DLC też mnie odpychają.
Pewnie coś by się jeszcze znalazło, ale nie pamiętam. Jestem otwarty na wszelkie sugestie i z góry dziękuję za poświęcony na mnie wasz czas.