Witam. Jestem ciekaw jak te postacie wyglądają w aktualnym patchu i jak będą wyglądać w Legionie. Nie mogę się zdecydować co do postaci a te dwie najbardziej mi sie podobają.
Dylemat Paladyn czy Rogue?
To całkowicie inne rodzaje postaci... Rouge bedzie wygladal podobnie, paladyn dostanie pare zmian (moim zdaniem na lepsze)
Chodzi mi najbardziej o PvP. Wiem, że różne obie sie podobają a jestem ciekaw w jakim świetle będą wyglądały później i jak jest teraz.
Witam. Jestem ciekaw jak te postacie wyglądają w aktualnym patchu i jak będą wyglądać w Legionie. Nie mogę się zdecydować co do postaci a te dwie najbardziej mi sie podobają.
Proponuje pobrać WoW serwer testowy, są tam zmiany klasowe z Legionu które całkowicie zmieniają to co jest w WoDzie
Zobaczysz sobie zmiany i sam zdecydujesz.
Palladyn w legionie będzie nudny jak falki z olejem. Zabrali mu zasięgowe młotki i bije wolno jakby miał patyk w 4 literach
A jaki aspekt najbardziej Cie interesuje ?
Lubisz klase ktora mozna zaliczyc do swietej trojcy czyli tank/dps/heal czy jestes bardziej nastawiony na zadawanie i podtrzymywanie sporego dps'u ?
Zeby nie zakaldac nowego topicu. Zrobilem druida worgena jednak wyczytalem na forum jak i w rankingu ze na pvp to tylko night elf ze wzgledu na jakis racial. Warto dla niego robic postac od nowa czy zostac przy worgenie?
Nie, nie musisz robić nowej postaci, graj tym czym lubisz, chyba że naprawdę zbawi Cie minimalny boost i lubisz wyciągnąć 101% z postaci. Zresztą w legionie i tak pvp zostaje przebudowane i wtedy to już w ogóle straci znaczenie :q
Podstawa to grac rasa ktora Ci sie najbardziej podoba :))
Jak ogarniasz to masz dwie różnice (na chwile obecną). Paladynem dasz radę na 2-3 osoby w PVP i się chwilę utrzymasz jeżeli wiesz co robić i znasz klasy przeciw którym walczysz. Rogue da radę 1v1, a jak się więcej zleci, to Vanish i Cię nie ma. Na arenach "rogale" to takie raki które boją się normalnie walczyć.
Obecnie na TOP10 to masz takie klasy:
- Discipline Priest
- Restoration Druid
- Restoration Shaman
- Beast Master Hunter
- Holy Paladin
- Combat Rogue
- Arms Warrior
- Subtlety Rogue
- Frost Mage
- Affliction Warlock
Jeżeli interesują Cię areny oczywiście. Na BattleGroundach jest całkiem inaczej. Ale tam potrzebujesz już ludzi który także będą ogarniać co się dzieje, swoją klasę oraz swoich towarzyszy, a także wrogów , podstawą jest także jakiś komunikator typu TS + nakładka Overwolf lub np. Discord. TOP10 klas wygląda następująco:
- Affliction Warlock
- Enhancment Shaman
- Subtlety Rogue
- Discipline Priest
- Holy Paladin
- Balance Druid
- Arms Warrior
- Combat Rogue
- Restoration Druid
- Mistweaver Monk
Tak czy siak, warto jednak poczekać te 2 miesiące wo wyjścia legionu. DemonHunter napewno namiesza w balansie klas i będzie najczęściej wybieraną klasą jak DeathKnight swego czasu.
Sadze ze huntera chcac nie chcac w kazde top 10 czy nawet 5 możesz wsadzic. Czy Bg czy arenki czy raidy... Taka klasa.
Teraz tak chociaż w TOP BG ratingach tak jak pisałem, rzadko się ich spotyka. Mogłem dodać że rating tych klas to 2500+