Dylemat wyboru żelu pod prysznic

witajcie, mój żel pod prysznic jest już na wykończeniu i powiem wam w sekrecie, że przymierzam się do kupna nowego, jednakże rynek żeli pod prysznic mi tego nie ułatwia. rodzajów, właściwości i zapachów jest setki, ciężko mi się zdecydować, dlatego proszę was, drodzy użytkownicy o pomoc. liczę na waszą pomoc

Axe! ma bardzo pociągający zapach.

zbyt chłopięcy. czekoladowy mi się już 'przejadł'

Ja bym kupil zel o smaku zelkow !

niestety nie ma takich. a nawet gdyby były to bym je zjadał

Popatrz sobie na żele od str8. Ładnie pachną.

Daj adres, meska czesc forum wysle Ci troche zelu pod prysznic huehue

warn_ico.png
Spam ~ NS
Daj adres, meska czesc forum wysle Ci troche zelu pod prysznic huehue

A niektórzy używający faceci kobiecych żeli jak np. Luntek wyśle ci o kobiecych zapachach żele xD

jprdl jaki temat xDDDDDDDDDDD. Weź sobie jakiegoś adibasa i będziesz men

kup sobie mydło, szare, jelenia :D

Używaj kobiecych są lepsze ^^ xD

Mydlo > Zel

Czemu? oczywiscie po zelu czujesz ze pachniesz i w ogole ale tylko na chwile bo po to jest zel ale po to jest mydlo zeby brud byl usuwany a nie ukrywany ;)

nie bo legenda głosi, że po damskich żelach używanych przez facetów rosną cycki. zdecyduję się chyba na oldspice, te ich reklamy, ahh

@up

teoretycznie mydło i żel usuwają brud, jednak kąpiemy się po to, aby usunąć 'brudny' naskórek, więc pisanie mydło>żel jest niepoważne

Dokładnie Slashy jest niedostatecznie kompetenty, żeby rozmawiać na tak złożone problemy jak wybór żelu pod prysznic... Bądźmy poważni doprawdy.

Btw. zazdroszczę problemów autorowi tematu. :D

W sklepie rosman kupisz żele Oryginal Source bez tauryny!

Maja różne kompozycje zapachowe, mietowy jest genialny, używam od 3 lat i polecam!

Dush Das noire

Ja sam używam żeli z linii Playboya .

Proponuje ci "zwalić konia" fap fap fap , zawartość trzymać w jakimś pojemniku i tym się myć

warn_ico.png
Spam ~ NS

muhusz, dziękuję za polecenie tej serii, jednak zostawię old spice i zdecyduję się na żele polecone przez ciebie. czuje się poniekąd zaszczycony widząc, że twój jedyny post jest w moim temacie. temat wyczerpany, dzięki za zainteresowanie. można zamknąć

witajcie, mój żel pod prysznic jest już na wykończeniu i powiem wam w sekrecie, że przymierzam się do kupna nowego, jednakże rynek żeli pod prysznic mi tego nie ułatwia. rodzajów, właściwości i zapachów jest setki, ciężko mi się zdecydować, dlatego proszę was, drodzy użytkownicy o pomoc. liczę na waszą pomoc