witajcie, mój żel pod prysznic jest już na wykończeniu i powiem wam w sekrecie, że przymierzam się do kupna nowego, jednakże rynek żeli pod prysznic mi tego nie ułatwia. rodzajów, właściwości i zapachów jest setki, ciężko mi się zdecydować, dlatego proszę was, drodzy użytkownicy o pomoc. liczę na waszą pomoc
Dylemat wyboru żelu pod prysznic
Axe! ma bardzo pociągający zapach.
zbyt chłopięcy. czekoladowy mi się już 'przejadł'
Ja bym kupil zel o smaku zelkow !
niestety nie ma takich. a nawet gdyby były to bym je zjadał
Popatrz sobie na żele od str8. Ładnie pachną.
Daj adres, meska czesc forum wysle Ci troche zelu pod prysznic huehue
Daj adres, meska czesc forum wysle Ci troche zelu pod prysznic huehue
A niektórzy używający faceci kobiecych żeli jak np. Luntek wyśle ci o kobiecych zapachach żele xD
jprdl jaki temat xDDDDDDDDDDD. Weź sobie jakiegoś adibasa i będziesz men
kup sobie mydło, szare, jelenia
Używaj kobiecych są lepsze ^^ xD
Mydlo > Zel
Czemu? oczywiscie po zelu czujesz ze pachniesz i w ogole ale tylko na chwile bo po to jest zel ale po to jest mydlo zeby brud byl usuwany a nie ukrywany
nie bo legenda głosi, że po damskich żelach używanych przez facetów rosną cycki. zdecyduję się chyba na oldspice, te ich reklamy, ahh
@up
teoretycznie mydło i żel usuwają brud, jednak kąpiemy się po to, aby usunąć 'brudny' naskórek, więc pisanie mydło>żel jest niepoważne
Dokładnie Slashy jest niedostatecznie kompetenty, żeby rozmawiać na tak złożone problemy jak wybór żelu pod prysznic... Bądźmy poważni doprawdy.
Btw. zazdroszczę problemów autorowi tematu.
W sklepie rosman kupisz żele Oryginal Source bez tauryny!
Maja różne kompozycje zapachowe, mietowy jest genialny, używam od 3 lat i polecam!
Dush Das noire
Ja sam używam żeli z linii Playboya .
Proponuje ci "zwalić konia" fap fap fap , zawartość trzymać w jakimś pojemniku i tym się myć
muhusz, dziękuję za polecenie tej serii, jednak zostawię old spice i zdecyduję się na żele polecone przez ciebie. czuje się poniekąd zaszczycony widząc, że twój jedyny post jest w moim temacie. temat wyczerpany, dzięki za zainteresowanie. można zamknąć
witajcie, mój żel pod prysznic jest już na wykończeniu i powiem wam w sekrecie, że przymierzam się do kupna nowego, jednakże rynek żeli pod prysznic mi tego nie ułatwia. rodzajów, właściwości i zapachów jest setki, ciężko mi się zdecydować, dlatego proszę was, drodzy użytkownicy o pomoc. liczę na waszą pomoc