W skrócie - kolejny żal.pl. Człowieku, póki co to się tylko poniżasz, ludzie się z ciebie śmieją przed klawiaturami. Więc przestań głupio p****olić o sprawach o których nie masz pojęcia...
Dylemat!
ze tak powiem ... yhy alez oczywiscie hehehehe.... ema
nastepnym razem przygotuj sie lepiej
No cóż, było cofnięcie serwera, a mnie nie chce się pisać jeszcze raz tego samego... Ale walnę cytat:
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
No cóż, było cofnięcie serwera, a mnie nie chce się pisać jeszcze raz tego samego... Ale walnę cytat:Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
powiedz mi to w oczy...... tym czasem.... took to the hand cuz face ain't listen
Pograłem troche w L2 na red dragonie i mi sie juz znudziło ;] Macie jakieś kolejne propozycje?
;D
PS. kiedy ma wyjść nowy CS ?
CS?
Chodzi ci o polski server ? Czy moze byc zagraniczny? I jakiego masz klienta?
Witam, od dłuższego czasu mam dużo wolnego czasu (po testach gimnazjalnych, koniec roku sie zbliża) i chciałbym właśnie ten wolny czas poświęcić na dobrego MMORPG'a. Przede wszystkim chodzi mi o grywalność tzn. żeby gra nie znudziła mi sie po miesiącu i żeby było z kim grac (Polacy). Co do wyglądu to najlepiej 0 orientalnego świata i najwalniejsze: duza liczba itemkow do ubrania, oraz ładna grafika i wygląd postaci ;D. Grałem w Tibie, Mu online i Metina, wszystkie mi sie znudziły po miesiącu. Zastanawiałem sie nad Archlordem, 2 moons i lineage 2 (ale tu potrzebny jest jakiś dobry prywatny serwer ;/). Więc ktory mmorpg z dwóch wymienionych wyżej jest najlepszy? a moze polecicie mi coś lepszego ;D