Dylemat

Witam mam dylemat a mianowicie nie wiem czy kupić BFBC2 czy BFBC2 Vietnam czy mógłbu mi ktoś opisać wady i zalety obu gier w trybie multiplayer.

Z góry dziękuje.

wczoraj byl identyczny temat wtf ? mogles tam dopisac no ale ok jezeli kupujesz bfbc2 to oczywiscie dokup rowniez vietnam , chociaz bez tego tez sie da pograc bo ludzi jest bardzo duzo

Skoro tak to podaj link.

mój kolega kupił vietnam i nie wiem czemu,ale marudzi że mu się nie podoba

czy podczas kupowania gry bfbc2 vietnam czy na tej płycie mogę równiesz zagrać w normalnego bfbc2 chodzi mi o multi.

Żeby grać w BFBC 2 Vietnam musisz najpierw kupić klasycznego BFBC 2, ponieważ BFBC 2 Vietnam to jest tylko dodatek do multiplayer'u, który daje nowe mapy, bronie i inny klimat.

czyli jeżeli chce mieć bfbc2i bfbc2 vietnam to musze je kupić oddzielnie ?

down-nie prosze odpowiedzcie tylko na moje pytanie.

czyli jeżeli chce mieć bfbc2i bfbc2 vietnam to musze je kupić oddzielnie ?

Masakra... Vietnam to dodatek do Bad Company 2 ogarniasz?

^^

Nie zagrasz w Vietnama jeśli nie kupisz BFBC2, osobiście polecam Ci obie te gry

Musisz kupić BFBC 2 żeby zagrać w Vietnam, który też oczywisćie kupić trzeba. Ja posiadam BFBC 2 + Vietnam i nie żałuję wydanych 50zł. Grałbym dalej, gdyby nie problem z zawieszaniem się gry co jakiś czas (gram np. 1h i cały komputer się zawiesza i jedynie reset kompa pomaga).

Witam mam dylemat a mianowicie nie wiem czy kupić BFBC2 czy BFBC2 Vietnam czy mógłbu mi ktoś opisać wady i zalety obu gier w trybie multiplayer.

Z góry dziękuje.