Dylemat

Witam. Zastanawiam się znowu nad kilkoma postaciami i nie wiem którą kupić. Możeci mi doradzić czy kupić : Phanteona, Shaco, Fiddlestick'a a może Teemo? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pantheon - po nerfach zwykly papierek.

Fiddlestick - Dobry champion do jungli oraz gangowania posiada ponadtwo fear + silence.Jest w miare latwy ale trzeba pocwiczyc.

Shaco - "Now you see me, now you dont" Postac do jungli przwaznie.Mimo nerfow jest nadal dobry i latwy.

Teemo - Z dobrym buildem miazdzy wszystko, mimo to jest delikatny. i latwy do zabicia.

Jak chcesz postać for fun to bierz cokolwiek.

Jak chcesz komuś kto porządnie wzmocni team bierz fiddla.

Pantheon papierek? Chyba jak idziesz full ad. Pantheon ma bardzo dobry dmg i najlepiej go robić pod semi tanka.

Według mnie najlepsze itemki do patha to manamune->mercury->youmuu ghostblade->warmog->atma->bloodthirster

Bierz fiddla to mój ulubiony char jak masz builid AP + HP to miażdżysz

@Up do kolegi wyżej który opisywał postacie.

Co w twoim Poście było na prawdę ?

Panth- po ostatnim " balansie" i buffie wrócił do formy

Fiddle- Po tylu nerfach ( ciągle dostaje kolejne) jest już dawno UP

Shaco- Jedna z najtrudniejszych postaci w LoLu do wymasterowania...

Bierz fiddla to mój ulubiony char jak masz builid AP + HP to miażdżysz

Po co go robić pod hp ??Kupujesz pod full ap , możesz kupić pod spell vampa i robisz miazge na sekunde zabierasz 200-300hp i się healujesz dość dobrze +spell vamp.

@Fiddle to jedna z najlepszych postaci 1v1 i jako jeden z nielicznych postaci pod ap klepie sam ad.

Witam. Zastanawiam się znowu nad kilkoma postaciami i nie wiem którą kupić. Możeci mi doradzić czy kupić : Phanteona, Shaco, Fiddlestick'a a może Teemo? Z góry dziękuje za odpowiedź.