stanąłem niedawno przed trudnym wyborem. miałęm zamiar kupić grę star wars, ale jest ich tyle, ze nie moge się zdecydowac, ktora jest najlepsza... moze mi ktoś pomóc ??
która z gier o gwiezdnych wojnach jest najlepsza??
stanąłem niedawno przed trudnym wyborem. miałęm zamiar kupić grę star wars, ale jest ich tyle, ze nie moge się zdecydowac, ktora jest najlepsza... moze mi ktoś pomóc ??
która z gier o gwiezdnych wojnach jest najlepsza??
Imo KotOR 1,2. No chyba, że wolisz FPS'y.
Jeżeli szukasz dobrego rpg w klimatach Star Wars to proponuję
Star Wars: Knights of the Old Republic, świetna gra z doskonałą fabułą, dobrą grafą, dopasowaną muzyką. Dodatkowo możesz wybrać czy chcesz być dobrym czy złym bohaterem. Polecam gorąco ten tytuł jeżeli jeszcze go nie testowałeś.
Jak RPG to KotOR (dwójka ponoć słabsza), jak FPS to Republic Commando, jak strategia to Empire at War. A jak fajna sieciówka to Jedi Academy - multiplayer po prostu wymiata
A jak na konsole to force unleashed ;P
tak w sumie, to najbardziej pasjonują mnie walki na miecze świetlne
pvp jednak bardziej do mnie przemawia xD
więc:
jedi outcast czy jedi academy ??
Proponuję kupić 2 części kotoru, ale jeśli wolisz "FPS'y" to weź outcast.
Proponuję Academy, widowiskowe walki na miecze
Jak walki na swietlne miecze to Jedi Academy jest ten mod i temat o nim u nas na forum. Ponoc podkreca system walki. Kotor ) tez jest ok ale to RPG tam sie nienacieszysz walka na miecze... bo to nie bedzie czysta walka tylko klikanie myszka.
ja mam jeszcze tylko zapytanie.
czy znacie jakies dobre mody do multi?? (gram w jedi academy) oprocz MB ??
Był taki, KNIGHTS OF THE FORCE, słyszałem, ze demka była strasznie zabugowana, może pełna wersja lepsza ale nie wiem czy wyszedł w końcu pełny mod.
Tutaj jest strona: KotF
KotF nie jest na multi tylko na singla. Masz tam wszystkie epizody (no chyba jeszcze nie wszystkie) i ogólnie fabułę filmu, tyle że sam decydujesz o losach
@up
poczytalem, i sie dowiedzialem,ze do multi nie wprowadzono tak wiele zmian jak do single, chociaz sa nowe mapy i skiny.
tak wiec w KoTF mozna grac multi :F
kotf ssie. jak jedi academy to mb2(na poslkich servach radze, bo na zagranicznych kicha. jak potrzebujesz hasel to wal) , badz multi na basejka. czasem stoja jakies servery siege- tez polecam. nie graj na JA+, bo to rczej rabina pelna dzieciakow. oczywiscie mozna znalezc ludzi, ktorzy sa OK, ale raczej ciezko.
Poza tym JA+ ma zmniejszone obrażenia (przejdziesz gościowi mieczem świetlnym po głowie a on nadal żyje...) i w ogóle jest jakiś dziwny... BaseJKA FTW!
Poza tym JA+ ma zmniejszone obrażenia (przejdziesz gościowi mieczem świetlnym po głowie a on nadal żyje...) i w ogóle jest jakiś dziwny... BaseJKA FTW!
Tak mi się przypomniało teraz Toribash, jest tam mod na miecze świetlne no i 1 cios (zależy gdzie) odrywa kończynę przeciwnikowi . http://www.youtube.com/watch?v=lHSCsBdAHhA
(sr za offtopa)
a znacie jakies tutoriale?? bo obejrzalem troche filmow z multi i tam odwalaja takie combosy,ze to szok ....
w zasadzie w basejka kombosami sie nie gra. zalezy od miecza. np. staffem jedziesz maks 3-4 ciosy na zmiane. tyle, ze trzeba dobrze pokowac itp. np. jeden cios jest do odbijania miecza przeciwnika, a drugi do zaatakowania. caly problem polega w tym, zeby to wszytsko zgrac. no i wiesz, jak 2 godci zrobi ten sam cios (np. na odbicie), to trzeba dobrze pokowac, zebys t ty ten miecz wybil.
ta gra zamiata... jeszcze don iedawna tylko LOTR'a bym ogladal xD
mam kolejne pytanie.
czy znacie jakieś inne dobre gry o tematyce star wars?? jakieś FPS'y , albo po prostu gry akcji? byle nie strategie ;P
oprocz KOToR, Jedi Knight III, republic commando??
Jest ich naaaaprawdę dużo. Ogólnie SW to jedna wielka komercha. Należę do Legnickiego fanklubu SW ale nie wydaję na to tyle kasy co reszta maniaków. Jak widzę co się dzieje na spotkaniach to masakra >.> Właśnie zdobyłem JA, także jak coś mogę pograć