popieram
sam gram (już grałem) Illisionistą, bo jest to połączenie Maga z Rogalem, a umiejętności z Phantoma to cud miód
popieram
sam gram (już grałem) Illisionistą, bo jest to połączenie Maga z Rogalem, a umiejętności z Phantoma to cud miód
illu jest fajny (sam nie grałem, ale widziałem jak kumpel nim grał), potrafi nieźle skołować przeciwnika. Ale ja i tak wole assassina ;p
Dzięki już wszystko wiem czego chciałem, możecie usunąć temat.Tego nikt nie zauważył nie?
Oj tam, oj tam się czepiasz koMMOntator ;p
Tak jak pisał n4zArh ogarnięty illu wręcz kosi wszystko na około co do elementalisty tak trochę jest mu trudno w pvp ale widziałem paru z dość ciekawym buildem którzy nie mały problem mi sprawiali.
Wszystko naokoło? Aż tak dobrze to nie ma. Ranged to powinna być spora zagwozdka dla Illu, bo większość tych których widziałem czekała cierpliwie na to aż ktoś podejdzie...
@KoMMOntator: zauważyliśmy. Tylko co z tego? Temat jest dobry, można pomówić o postaciach... lepiej tworzyć nowy temat i zaśmiecać forum? To nie ma sensu
@n4zArh No możliwe, że masz po częśći racje, bo nowy temat byłby mało potrzebny, ale chciałem tylko zwrócić uwagę, tak na wszelki wypadek. I jak coś to nie pomówić, ale popisać o postaciach .
Witam,
Jaka jest najbardziej dynamiczna postać w C9? Chodzi mi o to, że, np: elementalist tylko stoi i nawala spellami, a ja chcę grać taką którą trzeba biegać, skakać, itp. i żeby mi się nie znudziła. proszę o pomoc.