Witam,
Jaka jest najbardziej dynamiczna postać w C9? Chodzi mi o to, że, np: elementalist tylko stoi i nawala spellami, a ja chcę grać taką którą trzeba biegać, skakać, itp. i żeby mi się nie znudziła. proszę o pomoc.
Witam,
Jaka jest najbardziej dynamiczna postać w C9? Chodzi mi o to, że, np: elementalist tylko stoi i nawala spellami, a ja chcę grać taką którą trzeba biegać, skakać, itp. i żeby mi się nie znudziła. proszę o pomoc.
assassino albo blade master ;]
Albo Taoist
Albo Witchblade ^^
BladeMaster, chyba najbardziej poryta(w dobrym znaczeniu) postać, Chyba najszybsza klasa, ciągły dash i jakieś buffy na ms.
wichblade-slayer
assasin lub scout
Taoist jest całkiem przyjemnym wyborem. Poza tym chyba po prostu każda klasa melee.
assassin, najszybsza klasa w grze (kombinowane ataki sztyletem, kopniakami i łukiem)
Dzięki, a która z tych wymienionych czyli assassin, witchblade, taoist i blade master jest najlepsza w pvp, a która pve.
Jeżeli ogarniasz to każda jest najlepsza
Według mnie, najlepsza w PvP będzie klasa, która Ci przypasuje [czyt. którą będzie Ci się najlepiej grało]. A jeżeli ja miałbym coś polecać to zdecydowanie pod PvP Taoist, zresztą nie tylko PvP, ale i PvE, jest to klasa "uniwersalna" .
Dzięki już wszystko wiem czego chciałem, możecie usunąć temat.
Każda klasa jest dobra pod jakimś względem. Sam zrobiłem guardiana i po opiniach ludzi z gildii guardian miał być słaby na pvp. Trochę się zdziwili gdy po 55 walkach mam 45 wygranych(1v1). Ogarniesz combo = każda postać będzie świetna
Dzisiaj zauważyłem, że Taoist ma bardzo szybko combo, czasami aż nie daje wstać z ziemi
Ta...tylko poje... jest to,ze jak przeciwnik lezy to 99% nie dziala wtedy,bo nie da sie walic rpzeciwnikow lezacach rofl... a co to tego,ze kazda klasa jest dobra do pvp to nie prawda,najgorsza klasa to elementalist i illu Ogolnie w c9 Melee>Ranged w pvp ,bo pve to inna bajka,tam to kazdy jest dobry jak nie robisz dungow solo xD
Dlatego na PVP assassin wymiata, ponieważ kopniakiem przewracasz przeciwnika w jak ten leży to bijesz go z łuku (prosta taktyka doskok kilka trafień sztyletem, kopniak i dobicie z łuku jak przeciwnik leży i tak w kółko )
Na Solo PVE też daje rady bo najpierw zmiękczasz mobki z łuku a potem dobijasz z sztyletu i kopniakami, tak samo z bossami.
A mam pytanie,czy tu pvp ogranicza sie tylko do Areny?Jak tak to ja dziekuje,za takie pvp ...
A jakie inne PVP wyobrażasz sobie w dungeonówce ? Przecież nie przeprowadzisz wojny frakcji, kiedy gra nie posiada otwartego świata. Z tego samego powodu nie wstawisz tam map z open PVP.
Ta...tylko poje... jest to,ze jak przeciwnik lezy to 99% nie dziala wtedy,bo nie da sie walic rpzeciwnikow lezacach rofl... a co to tego,ze kazda klasa jest dobra do pvp to nie prawda,najgorsza klasa to elementalist i illu Ogolnie w c9 Melee>Ranged w pvp ,bo pve to inna bajka,tam to kazdy jest dobry jak nie robisz dungow solo xD
Gówno prawda, dobry Illu nie pozwoli połowie melee się zbliżyć. Nawet ze średnim illu walczący wręcz mają momentami przekichane (świniaaaaaaaa).
Najlepiej grać tym co potrafisz wyczuć. Wtedy osiągniesz najlepsze wyniki.
Tak jak pisał n4zArh ogarnięty illu wręcz kosi wszystko na około co do elementalisty tak trochę jest mu trudno w pvp ale widziałem paru z dość ciekawym buildem którzy nie mały problem mi sprawiali.