Dyskusja ogólna

Zapraszam do dyskusji na temat gry :)

Właśnie mam około 60% pobranej gry i tylko czekam do weekendu, żeby zagrać w betę, i mam pytanie - będzie ktoś grał może humanem ? Można się spotkać :)

I mam pytanko - czy są już podane oficjalne nazwy serwerów ?

49 dni przed premierą? Oczywiście, że jeszcze nie.

Aha, dzięki za odpowiedź :)

Normalnie już nie mogę doczekać się WvWvW :P Zastanawiam się nad robieniem gameplay'i z beta weekendu, ale nie wiem czym nagrywać B)

@down

Sprzęt mam dobry, więc spokojnie uciągnie to :) Widzę, że też masz dostęp do bety, możemy się spotkać in game.

No to przygotuj niezly sprzet ( prawie jak z nasa) zeby nagrywac WvW ( 100+ osob , animacje skili + program do nagrywania ) GL ^^

Nazwy serwerów podane były już daaawno temu http://wiki.guildwars2.com/wiki/World

Mam wcześniej obiecane w innym temacie - dwa klucze do tego beta weekendu, dostaną je dwie pierwsze osoby które ułożą czterowersowy wierszyk z rasą i klasą, które wybiorą :) Wiem, że może to być trudne, ale może niektórzy użytkownicy pochwalą się talentem :P

@Edit

PO KLUCZACH :(

Zapraszam do dyskusji na temat gry :)

Właśnie mam około 60% pobranej gry i tylko czekam do weekendu, żeby zagrać w betę, i mam pytanie - będzie ktoś grał może humanem ? Można się spotkać :)

I mam pytanko - czy są już podane oficjalne nazwy serwerów ?