Minęło 8 dni od wystartowania c9 online dla wybrańców i 5 dni dla wszystkich
Temat ma służyć waszym Opiniom i Sugestią na temat c9 online
Każdy ma prawo się tu wypowiedzieć i proszę o zachowania kultury i nie hejtować tych którzy będą się wypowiadać gdyż każdy ma własne przemyślenia
Więc ja zacznę:
Wielki Hit f2p Wspaniała grafika Skile Dungi Bossowie ale tak nie jesteś gra mnie zawiodła po całej linii główne i najważniejsze dodatki nie zostały Dodane w czasie Większość osób rozczarowali tym że nie dali od razu wszystkich SubKlas i to ogromny minus ze strony wydawców gdyż każdy pogra do 19 lvla
i będzie czekał jak Wprowadzą w kocu jego ulubioną klasę
Kolejnym błędem twórców jest to ze gra jest strasznie prosta w systemie dungeonów (nie mówię o pvp)
Wszystkie Dungeony przechodziłem Solo od Normal po Master (czy expert nie pamiętam który z nich był ostatnim poziomem trudności)
i byłem Straszliwie zawiedziony że tak łatwo nobek taki jak ja który 1 raz grał w grę w której jest tylko System dungeonów i pvp
bez problemu Przechodziłem Dungeon za dungeonem
nawet na yt są filmiki gdzie na cbt czy u krzaczków gracze z max lvlem robili solo dungeony te najtrudniejsze ; )
System party też tragedia nie wiem może ja tylko miałem takiego pecha że na cały server widziałem tylko 6-7 stworzonych party gdzie liczba członków nie przekraczała 1/4 sam też zrobiłem party i po kilku minutach Anulowałem bo już nie chciało mi się czekać
kolejnym minusem twórców jest Brak ciekawego pvp ciekawe na jak długo wam starczy bieganie za 1 kolesiem żeby go walnąć
gdzie się podziały Instancje w której było mass pvp 50vs50 na 1 arenie gdzie mogliśmy wtedy wykorzystać swój cały potencjał
to tyle z mojej strony moja ocena gry
4/10 gra zdecydowanie Solo style
może te 3 lata temu by się wybiła w europie ale jak dla mnie na te czasy nic ciekawego
a co wy myślicie o tym