Dyskusje na temat newsów na forum

Jak w temacie. Forum automatycznie generowałoby nowy temat w dziale, który założylibyśmy na potrzeby tej inicjatywy, a link do tematu zostałby automatycznie umieszczony pod koniec newsa wraz z jakimś dopiskiem.

Oczywiście, aby móc wprowadzić takie coś musimy zrobić naszą stronę popularniejszą, ale jak to zrobić? Musimy się jakoś zareklamować, ale jak?

PS: Mam kilka pomysłów, ale raczej z gatunku tych "tylko do admina".

Oczywiście, aby móc wprowadzić takie coś musimy zrobić naszą stronę popularniejszą, ale jak to zrobić? Musimy się jakoś zareklamować, ale jak?

Dlaczego stronka musi byc popularniejsza, aby zrealizowac ten pomysl? Pomysl jest OK, zreszta, kiedys byl juz walkowany, a ostatecznie nie wiem, dlaczego nie zostal wprowadzony. Chyba dlatego, ze w tym samym czasie admini mieli sporo roboty- nowy layout, przebudowa stronki, itp. Teraz chyba nic nie stoi na przeszkodzie, aby to doszlo to skutku.

No fajnie, tylko chyba nie każdy news musiałby być tutaj na forum. Chyba już był taki pomysł. Mi to pasuje. :)

nie mam pomysłu na wykonanie aplikacji, która będzie robiła to automatycznie. Więc niestety będzie trzeba zakładać tematy i wklejać linki ręcznie :/

A co do reklamy- chyba najlepsza byłaby współpraca z jakimś serwisem, tylko jakim? Wazne, aby był odrobinę większy od naszego- i niekoniecznie musiałby być polski. Poszukam, może znajdę jakiś serwis.

Jak w temacie. Forum automatycznie generowałoby nowy temat w dziale, który założylibyśmy na potrzeby tej inicjatywy, a link do tematu zostałby automatycznie umieszczony pod koniec newsa wraz z jakimś dopiskiem.

PS: Mam kilka pomysłów, ale raczej z gatunku tych "tylko do admina".