Dżem dobry

Dzień dobry, cześć i czołem!

Jestem Konrad i mam 18lat(rocznikowo). Kilka miechów już tutaj siedzę jednak dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować :D.

Co do MMO to 2,5 roku gram w WoW'a(nie licząc 2 miesięcznej przerwy która jutro się skończy xD). Oczywiście gram na privie, gdyż po wbiciu na globala doznałem odruchu wymiotnego xD. Po prostu kocham Theatre of Dreams(2.4.3) i tyle :D. Co do real life to aktualnie jestem w 2 klasie technikum informatycznego i nie narzekam xd.

Pozdrawiam i liczę na owocną współpracę :D.

A.V.E

YO

Łelkam.

Cześć :). Miłego pisania na forum.

Ahoj marynarzu!

Hi.

Theatre of Dreams(2.4.3)

Właśnie zaczynam tam grac, kumpel mnie namówił a że dawno w wow'a nie grałem to nawet nie protestowałem ^^

aktualnie jestem w 2 klasie technikum informatycznego i nie narzekam xd.

No to mamy coś wspólnego, witaj na forum ;)

Witka, a jeśli mogę spytać, to czemu dostałeś odruchu wymiotnego grając w WoW-a na globalu ? : )

Siemka. (ToD) :):):):)

Dzień dobry, cześć i czołem!

Jestem Konrad i mam 18lat(rocznikowo). Kilka miechów już tutaj siedzę jednak dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować :D.

Co do MMO to 2,5 roku gram w WoW'a(nie licząc 2 miesięcznej przerwy która jutro się skończy xD). Oczywiście gram na privie, gdyż po wbiciu na globala doznałem odruchu wymiotnego xD. Po prostu kocham Theatre of Dreams(2.4.3) i tyle :D. Co do real life to aktualnie jestem w 2 klasie technikum informatycznego i nie narzekam xd.

Pozdrawiam i liczę na owocną współpracę :D.