Nie wiedziałem gdzie temat umieścić więc pisze tutaj. Otóż zastanawia mnie to dlaczego PoE ma swój dział na forum a Diablo III ma tylko swój temat z setkami postów w dziale z grami komputerowymi, nie domagam się stworzenia działu Diablo III (choć było by to mile widziane - chociaż w dziale "inne gry MMo"). Ale nie rozumiem owej zależności skoro obie gry są tego samego gatunku. Aktywność w obu działach była by według mnie podobna, co więcej oprócz forum oficjalnego nie ma dobrych for o D3 (o handlowych nie mówię). Sam z chęcią pomógł / doradziłbym forumowiczom swym doświadczeniem z gry.
Dział Diablo III?
Była już ode mnie koncepcja stworzenia działu "Pół MMO/Multi" gdzie by dało się te wszystkie PoE, Diabolo, SC2 itp. lecz z po rozmowie z Salkiem on o tym zapomniał.
Nie ma i nie będzie, to wszystko kwestia popularności danej gry na forum.
Być może po wyjściu dodatku coś się zmieni.
Zawsze można stworzyć temat ogólny lub semi-ogólny.
Nie ma i nie będzie, to wszystko kwestia popularności danej gry na forum.Być może po wyjściu dodatku coś się zmieni.Zawsze można stworzyć temat ogólny lub semi-ogólny.
20 tematów w dziale z PoE ma ~60 postów. W dziale ogólnym jeden temat Diablo ma 200 postów. Logic.
Pomyślę nad H'n'S mmo : )
Po za tym w dziale PoE ja widzę 2k postów, soo
@Up Dude może zrób coś w stylu "MMO Zone" czy "INNE" jak ci kiedyś mówiłem i dać tam działy dla gier typu HnS czy multi typu SC2.
Nie wiem co Ty do mnie kiedyś mówiłeś. Write it down 'dude'.
Stworzyć coś taki wielki dział jak:
Nazwać to no niewiem "Gry Half MMO" czy "Gry Multiplayer"
I porobić działy dla: Diabolo, SC2 i inne tego typu oraz dać tam PoE.
pomysł taki dobry wow, uszanowanko, bolvaerk propsuje wow
Dział "Gry Multiplayer" chyba byłby najbardziej odpowiedni.
Stworzyć coś taki wielki dział jak:Nazwać to no niewiem "Gry Half MMO" czy "Gry Multiplayer"I porobić działy dla: Diabolo, SC2 i inne tego typu oraz dać tam PoE.
Z tego co widziałem na zagranicznych forach to bardziej używają "Semi-MMO"
Nie wiedziałem gdzie temat umieścić więc pisze tutaj. Otóż zastanawia mnie to dlaczego PoE ma swój dział na forum a Diablo III ma tylko swój temat z setkami postów w dziale z grami komputerowymi, nie domagam się stworzenia działu Diablo III (choć było by to mile widziane - chociaż w dziale "inne gry MMo"). Ale nie rozumiem owej zależności skoro obie gry są tego samego gatunku. Aktywność w obu działach była by według mnie podobna, co więcej oprócz forum oficjalnego nie ma dobrych for o D3 (o handlowych nie mówię). Sam z chęcią pomógł / doradziłbym forumowiczom swym doświadczeniem z gry.