Na forum jest bardzo dużo dyskusji na temat Raiderza, moim zdaniem przydał by się nowy dział poświęcony mmo Raiderz.
Dział dla Raiderza
Dokładnie, sporo się o nim mówi i jest burdel przez tak wiele tematów.
+1 przydal by sie taki dzial (modowie sami powinni takie tworzyc)
nie od dzis wiemy ze CBT chwali sie duza popularnoscia A i podzielcie dzial na EU US
Po pierwsze MagarPL moderator nie może stworzyć działu ,lecz administrator. Stworzenie działu to na pewno dla administratora żaden problem ,ale ile czasu on się utrzyma? Mieliśmy już kilka takich sytuacji ,że po 2 - 3 miesiącach zainteresowanie grą tak zmalało ,że nie było sensu utrzymywać dział. Może lepiej poczekać do premiery. Zresztą niech admin się wypowie.
wiesz moze i tak jest ale ludzie graja tak? nie w kosmicznych liczbach ale garstka ludzi gra tak? wam cos sie stanie jak stworzycie dzial? bo dla nas nawet jak bysmy grali w 30 nowy dzial pomoze bardzo zamiast szukac info w Inne Gry
Ok ,ale to nie od nas zależy. Moderator nie może stworzyć działu. To jest sprawa dla administratora.
na tym forum jest od ch** działów niepotrzebnych więc sorry crracked nie pindol mi tu
Osobiście jestem za tym, aby założono dział dla RaiderZ, jednak kiedy gra ujrzy światło dzienne.
dokładnie, też jestem za tym aby RaiderZ otrzymał swój dział ale to w dzień premiery lub kilka dni wcześniej, bo na pewno pojawi się dużo pytań i tematów zwiazanych z grą a grało tam sporo polaków więc dział ten szybko nie zamilknie
Też się do tego podpisuje ! Jest wiele nie potrzebnych działów Lineage/Vidanctus/Cabal ? Wymierające gry w które ''garstka'' osób gra .
Też się podłączam bo czekam na obt
No fajny by był taki dział bo do innych gier są a przez to raiderz jest pokrzywdzony
Jeżeli ruszy już oficjalnie to jestem za .. Ponieważ to nie ma sensu zakładać nowego działu póki jest/będzie obt ..
Wszyscy by pisali o swoich problemach w grze albo jak zrobić to i tamto .. Mimo że to by było może 1,5 min szukania w google ; /..
Jeżeli ruszy już oficjalnie to jestem za .. Ponieważ to nie ma sensu zakładać nowego działu póki jest/będzie obt ..Wszyscy by pisali o swoich problemach w grze albo jak zrobić to i tamto .. Mimo że to by było może 1,5 min szukania w google ; /..
Tak piszesz i zgadzam się, że lepiej stworzyć, gdy gra oficjalne wyjdzie(czym właśnie jest OBT w większości przypadków gier[chyba raz w życiu widziałem, że Open Beta wciąż była testem, po którym było... WIPE....]), ale co do reszty postu... Na razie jest mało informacji o RaiderZ, jeśli chcielibyśmy ich więcej, to przydałoby się znać przynajmniej podstawy Koreańskiego. A propos problemów, od tego też są takie działy, a jeśli jakiś gracz zapoznał się z daną rzeczą w grze, nie widzę przeszkód, aby przekazał swoją wiedzę innym. Istotną rzeczą jest również wymiana poglądów i subiektywne oceny, dlatego tym bardziej ponawiam: poczekać do rozpoczęcia Open Bety.
Dział został dodany, zamykam.
Na forum jest bardzo dużo dyskusji na temat Raiderza, moim zdaniem przydał by się nowy dział poświęcony mmo Raiderz.