Dział dla TESO?

Witam serdecznie.

Jak w temacie chciałbym zwrócić się do Szanownych Adminów o utworzenie działu w grach MMO dla gry The Elder Scrolls Online. Mimo wielkiego hejtu, gra ta ma dużo zwolenników, sam czytajac negatywne komentarze na jej temat pokusiłem się i kupiłem gre i wiecie co ? JESTEM ZADOWOLONY ! pomimo bugow, czestych przerw technicznych to gra się swietnie wiec uwazam zasluguje na swoj dział.

Pozdrawiam

Okey, ciesze się, że spodobała Ci się dana gra. Jedno podstawowe pytanie, czy warto tworzyć dział, przeglądając forum nie widać, zwariowanej ilości tematów o TESO, dlatego moim zdaniem są inne gry, które nie mają działu a powstaje więcej tematów. Jednak to jest moje zdanie i nie mam żadnego prawa do podjęcia decyzji. Wyraziłem tylko moje zdanie na ten temat. Pozdrawiam.

@Sokoren

W tym momencie masz warna za to, że wyraziłeś swoje zdanie. Twórca tematu nie prosił normalnych użytkowników o wyrażenie swojego zdania tylko prosił administracje o stworzenie takiego działu.

Zresztą pewnie ja też dostane warna =\

@Topic

Ile osób chciałoby ten dział? Tylko Ty i VampiX4?

Może zrób ankietę w temacie.

Jeżeli tylko parę osób to od tego masz ten dział: http://mmorpg.org.pl/forum/forum/50-inne-gry-mmo/

Pozdrawiam.

nie

warn_ico.png
Post właściwie nic nie wnoszący do tematu
~Leman

W sumie nie głupi pomysł i mogę się pod tym podpisać gra niczego sobie i na pewno ma swoich zwolenników(chole... wyraziłem swoje zdanie warn :P).

Mamy znikome tematy o tej grze na forum, więc póki co nie ma sensu.

No zgodze się ze są znikome :) ponieważ niema gdzie ich pisac :) to chociaz w dziale "pozostałem mmo" jakas podstrona ? Ja z checia bym wymienil się opiniami z innymi graczami i nie tylko.

Moge oczywiscie to zrobic na innym forum, ktore skupia sie konkretnie na TESO ale czy wy wtedy nie stracicie jednego czytelnika ? a co jeśli robi tak wiele osob ? mogli by to zrobic tutaj ale niema gdzie a administracja uwaza ze gra ma zbyt mala ilosc tematow czyli nie warto sie nia interesowac... Sory ale musze to powiedziec Tibia ma swoj dzial a tam sredni online siega 20k graczy TESO ma okolo 1kk cos tu chyba nie halo:)

Moim zdaniem utworzenie działu o każdej grze pozwoli zachować porzadek :)

Ale to tez moje zdanie.

P.S

Ta gra jest bardziej nie lubiana niz tibia zanim została zapomniana a ja wciaz nie rozumiem dlaczego naprawde fajnie sie gra.

ja za stworzeniem ... mi też spodobała się ..i przydało się jakieś forum

Równie dobrze możemy założyć jeszcze kilkanaście innych tematów bo stracimy użytkownika. Może i graczy jest więcej, ale to ma się nijak do liczby Polaków w tejże społeczności. Za jakiś czas można orientacyjnie otworzyć jeśli aż tak się go domagacie.

Doputy gra nie będzie w pełni funkcjonować nie ma co robić jej tu działu. Poczekaj miesiąc może dwa.

Ok, by uniknąć niepotrzebnego spamu. Temat administracja rozpatrzy. Zamykam.

Witam serdecznie.

Jak w temacie chciałbym zwrócić się do Szanownych Adminów o utworzenie działu w grach MMO dla gry The Elder Scrolls Online. Mimo wielkiego hejtu, gra ta ma dużo zwolenników, sam czytajac negatywne komentarze na jej temat pokusiłem się i kupiłem gre i wiecie co ? JESTEM ZADOWOLONY ! pomimo bugow, czestych przerw technicznych to gra się swietnie wiec uwazam zasluguje na swoj dział.

Pozdrawiam