Gra była świetna, ale GF ją zje*ało, a teraz zamykają serwery. Zapewne na PWE nie gra więcej niż 100 osób(z Polski), więc można usunąć dział.
Dział do usunięcia chyba
Po co?
EA najgorszą firmą ??? już nie teraz to GF
Raiderz był świetny, ale teraz wolę pograć w szachy na kurniku niż biegać i kłócić się o każdego shocktrapa czy ronina, nie gram juz od dobrych kilku tygodni i niczego mi nie szkoda
pzdr
Ivan !
p.s. jak ktos gustuje 3d mmorpg to 31.07 rusza nowy serw Aiona CyA there !
Wątpię czy na wersji od PWE gra około 100 osób. Myślę, że jest tam od cholery Polaków. Nie ma potrzeby usuwać dział.
zal Cie sciska czy co ? to ze ty nie grasz nie znaczy ze ktos inny tez nie gra ... napewno ktos gra
Cóż.. widziałem 2-3 tematy w ciągu miesiąca, od ludzi którzy grają na EU, bo był/jest tam język Polski. Wątpię, żeby ktoś grający na PWE korzystał z tego działu. Ma przecież oficjalne forum i tam wszystko o wiele lepiej rozpisane i poświęcone tylko i wyłącznie tej grze. A jeśli ktoś nadal nie wie czemu tu pisali, to wyjaśnię Oficjalny dział RaiderZ PL na ich forum był tak samo żywy jak ta część, a teraz wątpię, żeby ktokolwiek tu posta napisał, częściej niż raz na miesiąc.
tez bym zamknął bo wątpie zeby ktos na pwe gral, zreszta ta gra i tak slaba byla.
Podpinam się zamknijcię dział RaiderZ
Byl juz taki temat
A po 2 co ci przeszkadza ten dzial co??
@Up
Double post ,mogłeś zedytować.
Również się podpinam do tematu, że można usunąć.
Można usunąc.
Gra była świetna, ale GF ją zje*ało, a teraz zamykają serwery. Zapewne na PWE nie gra więcej niż 100 osób(z Polski), więc można usunąć dział.