Dział do usunięcia?

Runes of Magic też można usunąć. Gra padła 2 lata temu.

Runes of Magic też można usunąć. Gra padła 2 lata temu.

Gra nadal istnieje, choć nie jest już tak popularna jak kiedyś.

A na tą chwile jedyne co powinno być zamknięte to ten temat ponieważ nie ma nic wspólnego z samą grą, a propozycje zmian mogą powinny być składane w innym dziale.

Royal Quest jeszcze ma się dobrze, ale ze względu na tytuł f2p p2w nie ma wielu zwolenników.

RQ już ledwo zipie, nie ma sensu juz się nim przejmowac...

ja widzę pełno graczy w RQ nie wiem gdzie wy chodzicie... a temat powinien być w koszu już dawno.. usuwać dział bo jest słabo aktywny.. a nie pomyślałeś że mogą być gracze potrzebujący pomocy czy szukający informacji o RQ ale nie lepiej usunąć forum to taka Wikipedia są informacje potrzebne nie ma nic zbędnego i wszystko na wiki się chomikuje najlepiej jak najwięcej żeby tego było bo to źródło informacji tak samo jest z forum powinno się chomikować wszystkie tematy (oczywiście tematy dobre a nie debilne tematy robione przez debilnych użytkowników) bo to są informacje jak ktoś nie przegląda teraz to nie znaczy że nie będzie ktoś inny kiedyś przeglądał a chyba o to chodzi na forum żeby pomagać innym czyż nie ?

ps: rozpisałem się

Temat mówi wszystko, sama gra cieszy się popularnością na forum jak RaiderZ po zamknięciu serwerów EU, a nawet gorzej. Pewnie zaraz znajdzie się 'tłum' obrońców, ale nie oszukujmy się, ta gra nie zasługuje nawet na wyróżnienie w "Inne gry MMO", a miejsce dla niej stworzono chyba tylko z myślą o wersji PL, która to i tak okazał się klapą, z resztą nawet na anglojęzycznej niewiele osób gra..