Dział do usunięcia?

Temat mówi wszystko, sama gra cieszy się popularnością na forum jak RaiderZ po zamknięciu serwerów EU, a nawet gorzej. Pewnie zaraz znajdzie się 'tłum' obrońców, ale nie oszukujmy się, ta gra nie zasługuje nawet na wyróżnienie w "Inne gry MMO", a miejsce dla niej stworzono chyba tylko z myślą o wersji PL, która to i tak okazał się klapą, z resztą nawet na anglojęzycznej niewiele osób gra..

Popieram, sam grałem niedawno i raczej mało osób jest. Dział tylko zajmuje miejsce.

Też popieram.

Popieram usunięcie działu. Jeżeli mam być szczera - zapomniałam nawet o istnieniu tej gry. :v

Nie zgadzam się. Nadal grają w tą grę dzieci. Royal Quest jest na piedestale razem z WOW'em

Pewnie niewiele mam do gadania acz dział rzeczywiście praktycznie pusty. Najlepsze że nie tak dawno kilka osób prosiło o dział dla Wildstara (albo TESO, nie pamiętam dokładnie), a takowy się nie pojawił bo "za małe community na forum".

Tutaj rządzi kasa. Obstawiam że utrzymanie tego działu będzie uzależnione od tego czy zapłaci RQ mmorpg.org.pl :)

Money money money $$$$$

Popieram usunięcie.

Pewnie niewiele mam do gadania acz dział rzeczywiście praktycznie pusty. Najlepsze że nie tak dawno kilka osób prosiło o dział dla Wildstara (albo TESO, nie pamiętam dokładnie), a takowy się nie pojawił bo "za małe community na forum".

Idealna karta przetargowa na stworzenie działu dla wildstara... bo Royal Quest? Nie ma tu nawet co pisać/ się chwalić...

A ja codziennie czytam ten dzial ;p

Ogólnie chyba warto odświeżyć dział z mmorpg i z innymi mmorpg a nie tylko RQ.

Taki na przykład Wildstar, mimo pewnych braków, jest raczej bardziej popularny od Royal Questa, o którym nic nie słuchać od czasu premiery, więc również popieram usunięcie.

Tak na marginesie... Wątpię, żeby jacykolwiek twórcy gier płacili komuś z podrzędnej strony (nie ukrywajmy, aż TAK popularny to mmorpg.org.pl nie jest) za wrzucenie kilku linijek tekstu i filmiku lub obrazka do jakiejś gry znalezionego na google.

Ale co autorowi przeszkadza ten dzial ?? Czyzby kolejny zalamany grcz royal quest wylewa swoje placze ??....Jest pelno innych gier w , ktorych nikt nic nie dodaje od dawna i nikt nie usuwa tydzch dzialow....halo tu ziemia. Proponuje usunac temat bo jest bezsensowny.

Ale co autorowi przeszkadza ten dzial ?? Czyzby kolejny zalamany grcz royal quest wylewa swoje placze ??....Jest pelno innych gier w , ktorych nikt nic nie dodaje od dawna i nikt nie usuwa tydzch dzialow....halo tu ziemia. Proponuje usunac temat bo jest bezsensowny.

Ma sens, jest parę działów w "inne gry MMO" które są bardziej aktywne niż ten i to sporo.

Ogólnie jak Royal Quest był na fali to naprawdę był spam na forum o jego tematyce dlatego powstał ten dział, jak to się skończyło to wszyscy wiemy.. Dziś ten dział leży więc ja też jestem za tym aby zastąpić go choćby WS albo TESO.

Sam dział ze względu na małe zainteresowanie grą RQ powinien zniknąć. Natomiast zastąpienie go innym działem nie jest dla mnie dobrym pomysłem. Tematy o WS czy TESO również należą do mniejszości. Ale to tylko moja opinia.

Jeśli chodzi o WS to dział będzie zapewne tętnił życiem jak przejdzie na B2P/F2P

Mi? Nic nie przeszkadza, tylko jaki jest sens trzymać dział który zaśmieca forum, skoro i tak nikt praktycznie się w nim nie wypowiada.

P.S. W RQ grałem 4 dni w wersję PL(pierwsze wrażenie było pozytywne to po zejściu premki nadał grałem - czar prysł) i 2 dni w wersję EU(nawet premka nie zeszła, tak szybko mi się znudziło), ta gra nie prezentuje sobą nic specjalnego, a Item Shop nie poprawia tej sytuacji :)

W takim razie prosze rowniez o usuniecie działu starcraft który ma 12 tematów. Jak juz jestesmy w temacie usuwania działow :) Royal quest mnie ni ziębi ni parzy ale należałoby wszystko mierzyć jedną miarą.

W takim razie prosze rowniez o usuniecie działu starcraft który ma 12 tematów. Jak juz jestesmy w temacie usuwania działow Royal quest mnie ni ziębi ni parzy ale należałoby wszystko mierzyć jedną miarą.

Najlepiej to usunąć od razu całe mmorpg, nie będzie już z niczym problemu:)

Jakby nie patrzeć jest znacznie mniej aktywny, 16 tematów royal quest, 12 tematów starcraft, chyba widac róznice gołym okiem, ponadto w temacie starcrafta nikt nic nie pisał od bana gorkiego.

Tak, najlepiej by było wszystko usunać, przeciez takie skłonności przejawia tutejsza moderacja :) Jak juz wspomniałem... albo mierzymy jedną miarą, albo wcale.