Dział "szukam MMo"

Myślę że zamknięcie tego działu rozwiążę masę problemów, w tym dziale jest więcej tematów które podobieństwo do siebie jest bliskie 70-90% procent tematów, inaczej mówiąc na 5 identycznych tematów (idiotycznych,spamujących,bez schematu) powstaje 1 unikalny(normalny,z schematem,inteligenty).Moim Zdaniem to jest najlepszy sposób żeby zmusić userów do szukania mmo(Bo nie szukają, tylko spamują wciąż tymi samymi wymaganiami co w poprzednich tematach inni.) na http://www.mmorpg.org.pl/ lub w internecie wystarczy 5-10 minut i już się ma swoje mmo.

Egzystencja-byt-istnienie-warunki życia

Moim zdaniem powinien zostać.Jeżeli piszesz że 70 % tematów jest właśnie tam to stracimy sporo osób z forum.

Ja bym proponował "bardziej karać" za nie przestrzeganie regulaminów w tych działach.

Moim zdaniem powinien istnieć. Może pomóc to w znalezieniu swojej gry innym użytkownikom, a tym którzy nie stosują się do wzoru dawać warna i zamykać od razu.

Myślę że zamknięcie tego działu rozwiążę masę problemów, w tym dziale jest więcej tematów które podobieństwo do siebie jest bliskie 70-90% procent tematów, inaczej mówiąc na 5 identycznych tematów (idiotycznych,spamujących,bez schematu) powstaje 1 unikalny(normalny,z schematem,inteligenty).Moim Zdaniem to jest najlepszy sposób żeby zmusić userów do szukania mmo(Bo nie szukają, tylko spamują wciąż tymi samymi wymaganiami co w poprzednich tematach inni.) na http://www.mmorpg.org.pl/ lub w internecie wystarczy 5-10 minut i już się ma swoje mmo.Egzystencja-byt-istnienie-warunki życia

MUHAHAHAHHAAH - złowieszczy śmiech...

Ludzka krótkowzroczność jest zabawna, na prawdę myślisz, że zamknięcie działu "Szukam MMO" spowoduje, że ludzie nie będą zakładali tematów, gdzie będą pytać w co mają grać? Gdyby to było takie proste to Świat byłby piękny. Nawet teraz, pomimo, że jest specjalny dział o poszukiwaniach mmo to ludzie piszą, że szukają mmo w podforach: Hydepark, Pytania i problemy, Gildie.

Nie trzeba być Sherlockiem, żeby się domyślić jakie byłyby konsekwencje zlikwidowania tego działu.

Załóżmy nawet, że pojawiało by się takich tematów o połowę mniej - czyli jakieś 5-7 bezwartościowych tematów w najróżniejszych podforach dziennie.

Jednym słowem jeden wielki śmietnik.

Poza tym jak Cię tak bardzo te tematy drażnią to po jaką cholerę wchodzisz do działu "Szukam mmo"?

Skoro ta część forum jest taka popularna i jest w niej taki duży ruch to widocznie jest on użytkownikom mmorg.org.pl potrzebny.

Temat byl wielokrotnie poruszany, dzial zostaje. Zamykam.

Myślę że zamknięcie tego działu rozwiążę masę problemów, w tym dziale jest więcej tematów które podobieństwo do siebie jest bliskie 70-90% procent tematów, inaczej mówiąc na 5 identycznych tematów (idiotycznych,spamujących,bez schematu) powstaje 1 unikalny(normalny,z schematem,inteligenty).Moim Zdaniem to jest najlepszy sposób żeby zmusić userów do szukania mmo(Bo nie szukają, tylko spamują wciąż tymi samymi wymaganiami co w poprzednich tematach inni.) na http://www.mmorpg.org.pl/ lub w internecie wystarczy 5-10 minut i już się ma swoje mmo.

Egzystencja-byt-istnienie-warunki życia