Dział "Szukam MMO"

Świetny pomysł z akceptacją tematów, i oczywiście, że jest to możliwe do zrobienia crracked, tak samo jak aktywacja konta na forum, przez admina Ale te 5 postów nadzień nie miałoby sensu, skoro ktoś musiałby te tematy akceptować, to już nie byłby potrzebny żaden limit postów, czyż nie tak ;p ?
No jeśli byłaby osoba akceptująca te tematy, to skrypt o 5 postach byłby niepotrzebny :)

Fakt faktem, to większość tematów w dziale "szukam mmo" jest albo podobnych, albo takich samych, a jeszcze większa część z tego ma problemy z dostosowaniem się do szablonu.

@edit

tak sobie przed chwilą wymyśliłem, że można by dodatkowo wprowadzić coś w stylu a'la poczta,

już przedstawiam pomysł,

posty napisane tylko do którejś godziny - dajmy np. 15:00 - będą analizowane i akceptowane/odrzucane

natomiast posty napisane po tej godzinie swoją weryfikację "przejdą" dnia następnego

Ja jestem jak najbardziej za, ponieważ mam dość czytania xxx tych samych tematów, tylko osoba pisząca temat jest inna.

Wiesz .. czasami nawet nie inna :P

A co do tego akceptowania to jest wiele for (Cs bo gram i czasami reklamuje ;p) , które mają taką akceptację więc myślę , że to nie jest coś bardzo trudnego do zrobienia ;D

Dosyć ciekawy pomysł z akceptacją tematów, jestem za.

Się wypowiem i przy okazji nabiję sobie dodatkowego posta ;)

Przez dłuższy czas używam tego serwisu po to by znajdować nowe gry MMO i wszystko jest fajnie... aż do momentu gdy 90% się ich przejrzy na szybko albo są to klony... a szuka się gry coby z kimś pograć itp ;) Więc z ciekawości wszedłem na forum i zobaczyłem zbawienny dział - SZUKAM MMO... yay może ludzie mi doradzą... ale nieee, nie da się po prostu wejść opisać sprawy i oczekiwać że ktoś doradzi.

Trzeba wypisać 20 bezsensownych postów żeby móc to zrobić ;/

Rozumiem że jest to w celu by małe dzieci neo nie spamowały z pytaniem "ej cze, szukam mmo pomuszcie!?!?!?!?!?!"

Ale np. w moim wypadku jest to trochę irytujące ;/ już stwierdziłem że jak założyłem to konto i chce znaleźć mmo to się poświęcę i napisze te 20 Ynteligentych postów, które tak czy tak napisze na siłę...

Tłumaczenie całości, że jest to też po to by ludzie powiększali forum i zostawali na nim jest totalnie idiotyczne. A blokadę przed dziećmi neo można dużo lepiej stworzyć niż w taki sposób -> jak wiemy głupie dziecko neo wejdzie na forum dowie się iż 20 postów musi napisać i nawali 20 postów spamu... więc jaki jest tego cel?

Ja sam nie lubię przesiadywać na forach i rozmawiać na różne tematy... po prostu nie widzę w tym sensu. Uwielbiam rozmowy na IRC'u bądź Skypie itp i na 100% po napisaniu postu w szukam mmo + znalezieniu mmo -> zniknę i dopiero pojawię się w momencie jak będę szukać go znowu... Dlatego też kompletnie nie rozumiem ŁAJ JU AR DUIN DIS TU MI ?!?! XD

Czy nie lepiej tak jak autor tematu dodać autoryzacje topicu ? może i admini są raz na 12 godzin - to jedynie daje do myślenia - albo ludzie poczekają i wrócą albo weźmy więcej osób do teamu ?

Bądź zrobić blokadę na zawartość posta -> czyli jeśli nie zawiera odpowiednich fraz, nie może być utworzony.

Jakiś test inteligencji ? ;P przesuń kwadrat do odpowiedniej dziurki -> wtedy dzieci neo nie przejdą testu i będzie po sprawie ;)

No ale wygadałem się wiec wracam do szukania miejsca w którym mogę stworzyć moje pozostałe posty i dobić do 20 ;)

Edit - Ha jeszcze tylko 15 xd

Się wypowiem i przy okazji nabiję sobie dodatkowego posta Przez dłuższy czas używam tego serwisu po to by znajdować nowe gry MMO i wszystko jest fajnie... aż do momentu gdy 90% się ich przejrzy na szybko albo są to klony... a szuka się gry coby z kimś pograć itp Więc z ciekawości wszedłem na forum i zobaczyłem zbawienny dział - SZUKAM MMO... yay może ludzie mi doradzą... ale nieee, nie da się po prostu wejść opisać sprawy i oczekiwać że ktoś doradzi.Trzeba wypisać 20 bezsensownych postów żeby móc to zrobić ;/Rozumiem że jest to w celu by małe dzieci neo nie spamowały z pytaniem "ej cze, szukam mmo pomuszcie!?!?!?!?!?!"Ale np. w moim wypadku jest to trochę irytujące ;/ już stwierdziłem że jak założyłem to konto i chce znaleźć mmo to się poświęcę i napisze te 20 Ynteligentych postów, które tak czy tak napisze na siłę...Tłumaczenie całości, że jest to też po to by ludzie powiększali forum i zostawali na nim jest totalnie idiotyczne. A blokadę przed dziećmi neo można dużo lepiej stworzyć niż w taki sposób -> jak wiemy głupie dziecko neo wejdzie na forum dowie się iż 20 postów musi napisać i nawali 20 postów spamu... więc jaki jest tego cel?Ja sam nie lubię przesiadywać na forach i rozmawiać na różne tematy... po prostu nie widzę w tym sensu. Uwielbiam rozmowy na IRC'u bądź Skypie itp i na 100% po napisaniu postu w szukam mmo + znalezieniu mmo -> zniknę i dopiero pojawię się w momencie jak będę szukać go znowu... Dlatego też kompletnie nie rozumiem ŁAJ JU AR DUIN DIS TU MI ?!?! XDCzy nie lepiej tak jak autor tematu dodać autoryzacje topicu ? może i admini są raz na 12 godzin - to jedynie daje do myślenia - albo ludzie poczekają i wrócą albo weźmy więcej osób do teamu ?Bądź zrobić blokadę na zawartość posta -> czyli jeśli nie zawiera odpowiednich fraz, nie może być utworzony.Jakiś test inteligencji ? ;P przesuń kwadrat do odpowiedniej dziurki -> wtedy dzieci neo nie przejdą testu i będzie po sprawie No ale wygadałem się wiec wracam do szukania miejsca w którym mogę stworzyć moje pozostałe posty i dobić do 20

Skończ psioczyć leniu sam napisałeś że znasz 90% mmo więc wysil ten mózg i sam wybierz bo my Ci nie doradzimy (znasz pewnie wszystkie najciekawsze tytuły), a właśnie bym zapominał że sam napisałeś że założyłeś konto tylko żeby napisać w dziale szukam mmo tak jak kolejne 300 osób, które założy tu konta, a te 20 postów odstraszy połowę (nie będzie chciało im się ich nabijać i pójdą gdzie indziej).

Dzieci neo mają tendencję do masowego używania określenia dzieci neo

Skończ psioczyć leniu sam napisałeś że znasz 90% mmo więc wysil ten mózg i sam wybierz bo my Ci nie doradzimy (znasz pewnie wszystkie najciekawsze tytuły), a właśnie bym zapominał że sam napisałeś że założyłeś konto tylko żeby napisać w dziale szukam mmo tak jak kolejne 300 osób, które założy tu konta, a te 20 postów odstraszy połowę (nie będzie chciało im się ich nabijać i pójdą gdzie indziej).Dzieci neo mają tendencję do masowego używania określenia dzieci neo

Hmm widzę iż własna opinia na jakiś temat, na który masz swoje "najlepsze na świecie" spojrzenie jest uważana przez ciebie za psioczenie a moja osoba za lenia ? o_O podziwiam... serio!.. no może nie ale cóż takie życie ;)

Teraz rozumiem iż wnioskowanie z tekstu który czytasz jest bardzo ciężkie dlatego też opisze to trochę dokładniej ;) coby każdy nawet taka osoba jak ty zrozumiała.

Grałem w 90% tego co jest umieszczone na stronie mmorpg.org.pl a wiem że część gier nie jest tu wypisana dlatego też staram się o dojście do działu Szukam MMO ze względu na to iż nie lubię pisać nie na temat.

Lubie ten serwis dlatego też wlazłem na jego forum, jak już pisałem sam z siebie nie lubię przesiadywać na forach dlatego też prędzej czy później zniknę i powrócę za XX czasu, wiem ciężko to zrozumieć ale czasem ludzie czegoś nie lubią ;)

A całość mojej wypowiedzi miała na celu uświadomienie wam to jak to wygląda ze strony osoby która używa serwisu, czyta nowe informacje na stronie lecz nie widzi potrzeby udzielania się na forum aż do momentu w którym ma jakieś zapytanie.

Co do osób które chcą tylko zapytać i sobie iść -> tacy są wszędzie i będą wszędzie Żyj z Tym.

14 to go ;P

To może wyjaśnij mi w którym miejscu napisałem coś o twojej opinii skoro jesteś taki inteligentny, bo ja jestem głupi i nie mogę tego znaleźć.

To może wyjaśnij mi w którym miejscu napisałem coś o twojej opinii skoro jesteś taki inteligentny, bo ja jestem głupi i nie mogę tego znaleźć.

Całość którą cytowałeś była moją opinia na temat jakbyś nie zauważył...

T_T moja wiara w przyszłe pokolenia właśnie poszła się je.. ... walić

Ja tam wcale nie zakładałem tam tematu bo wystarczy przejrzeć listę gier na stronie, przeczytać opis i przetestować grę.

Nadal nie wskazałeś w którym miejscu napisałem coś o twojej opinii bo czytam swojego posta i nadal nie mogę tego znaleźć i z tego co ja widzę to tobie nie pasuje że ja mam odmienną opinię.Nie dość że nie rozumiesz co ja piszę, a nawet tego co sam piszesz to nie mamy o czym rozmawiać. Zastanów się zanim coś napiszesz bo jak na razie wszystko co na mnie napisałeś pasuje do twoich postów.

ps.:To jest mój ostatni post w tym temacie

Moim zdaniem temat bez sensu. Moderator i tak kasuje tematy bardzo upierdliwe, a taka opcja jedynie pogorszy sytuację nowych forumowiczów.

Moim zdaniem temat bez sensu. Moderator i tak kasuje tematy bardzo upierdliwe, a taka opcja jedynie pogorszy sytuację nowych forumowiczów.

Dlaczego miałaby pogorszyć ? według mnie pisanie na siłe 20 postów jest bardzo męczące, zwłaszcza że chce coś kompletnie innego zrobić...

A co do pana wyżej ;P nie ma to jak zrobić focha z przytupem i wyjść ;)

Edit - nie chodzi oczywiscie o Xaorus'a którego cytowałem ;P

Dlaczego miałaby pogorszyć ? według mnie pisanie na siłe 20 postów jest bardzo męczące, zwłaszcza że chce coś kompletnie innego zrobić...

A spam takich samych tematów jak wszystkie inne też jest męczący. :)

A spam takich samych tematów jak wszystkie inne też jest męczący.

Po to jest opcja szukaj i usuwanie niepotrzebnych tematów ;x

A tak czy tak nie wydaje mnie się że to byłby duży problem. na forum nie widzę by były tłumy ludzi ;) raczej jest to ilość do ogarnięcia

Po to jest opcja szukaj i usuwanie niepotrzebnych tematów ;xA tak czy tak nie wydaje mnie się że to byłby duży problem. na forum nie widzę by były tłumy ludzi raczej jest to ilość do ogarnięcia
napisała to osoba która wbije 20 postów pierwszego dnia, po czym napisze temat w dziale 'szukam mmo' i zmyje się z tego forum...

Temat został zamknięty. Powód: Temat poruszany tysiac razy.

Ten dział jest dostępny od 20 postów i wszyscy (prawie ;p) nabijają te posty spamując itd.

Więc ja wpadłem na pomysł , który uchroni nas przed niepotrzebnymi warnami i spamami ;)

Moim pomysłem jest akceptacja tematu przez moderatora / administratora w tym dziale . Co wy na to ? ;P