Się wypowiem i przy okazji nabiję sobie dodatkowego posta ![;)]()
Przez dłuższy czas używam tego serwisu po to by znajdować nowe gry MMO i wszystko jest fajnie... aż do momentu gdy 90% się ich przejrzy na szybko albo są to klony... a szuka się gry coby z kimś pograć itp
Więc z ciekawości wszedłem na forum i zobaczyłem zbawienny dział - SZUKAM MMO... yay może ludzie mi doradzą... ale nieee, nie da się po prostu wejść opisać sprawy i oczekiwać że ktoś doradzi.
Trzeba wypisać 20 bezsensownych postów żeby móc to zrobić ;/
Rozumiem że jest to w celu by małe dzieci neo nie spamowały z pytaniem "ej cze, szukam mmo pomuszcie!?!?!?!?!?!"
Ale np. w moim wypadku jest to trochę irytujące ;/ już stwierdziłem że jak założyłem to konto i chce znaleźć mmo to się poświęcę i napisze te 20 Ynteligentych postów, które tak czy tak napisze na siłę...
Tłumaczenie całości, że jest to też po to by ludzie powiększali forum i zostawali na nim jest totalnie idiotyczne. A blokadę przed dziećmi neo można dużo lepiej stworzyć niż w taki sposób -> jak wiemy głupie dziecko neo wejdzie na forum dowie się iż 20 postów musi napisać i nawali 20 postów spamu... więc jaki jest tego cel?
Ja sam nie lubię przesiadywać na forach i rozmawiać na różne tematy... po prostu nie widzę w tym sensu. Uwielbiam rozmowy na IRC'u bądź Skypie itp i na 100% po napisaniu postu w szukam mmo + znalezieniu mmo -> zniknę i dopiero pojawię się w momencie jak będę szukać go znowu... Dlatego też kompletnie nie rozumiem ŁAJ JU AR DUIN DIS TU MI ?!?! XD
Czy nie lepiej tak jak autor tematu dodać autoryzacje topicu ? może i admini są raz na 12 godzin - to jedynie daje do myślenia - albo ludzie poczekają i wrócą albo weźmy więcej osób do teamu ?
Bądź zrobić blokadę na zawartość posta -> czyli jeśli nie zawiera odpowiednich fraz, nie może być utworzony.
Jakiś test inteligencji ? ;P przesuń kwadrat do odpowiedniej dziurki -> wtedy dzieci neo nie przejdą testu i będzie po sprawie ![;)]()
No ale wygadałem się wiec wracam do szukania miejsca w którym mogę stworzyć moje pozostałe posty i dobić do 20 ![;)]()
Edit - Ha jeszcze tylko 15 xd