Dział "Szukam MMO"

Ten dział jest dostępny od 20 postów i wszyscy (prawie ;p) nabijają te posty spamując itd.

Więc ja wpadłem na pomysł , który uchroni nas przed niepotrzebnymi warnami i spamami ;)

Moim pomysłem jest akceptacja tematu przez moderatora / administratora w tym dziale . Co wy na to ? ;P

Taki mądry bo masz 100 postów tak ? chyba od 5 postów prędzej a nie od 20 !!! .

A jak ktoś nowy będzie chciał się coś spytać ? to przez taką osobe jak ty nie będzie mógł : ((

DEMORALIZUJESZ I TYLE !!

Nie zgadzam sie !

Taki mądry bo masz 100 postów tak ? chyba od 5 postów prędzej a nie od 20 !!! .A jak ktoś nowy będzie chciał się coś spytać ? to przez taką osobe jak ty nie będzie mógł : ((DEMORALIZUJESZ I TYLE !!Nie zgadzam sie !

Przeczytaj jeszcze raz co autor tematu napisał. Ma się liczyć solidnie napisany temat, a nie liczba postów, więc co ma piernik do wiatraka?

Przeczytaj jeszcze raz co autor tematu napisał. Ma się liczyć solidnie napisany temat, a nie liczba postów, więc co ma piernik do wiatraka?

Yy.. no właśnie też go trochę nie zrozumiałem :P

Co do piernika .. Tyle samo liter :P

Robiąc ten temat to nie jest kolejny spam twoim wykonaniu. Chcesz się wyróżniać od innych to raczej nie na tym forum ponieważ każdy ma prawo do robienia tematów pisania postów i wyrażania tym samym co myśli na ten temat. Więcej tu nie bedę pisał gdyż kolega pomyśli sobie że nabijam sobie posty.

Robiąc ten temat to nie jest kolejny spam twoim wykonaniu. Chcesz się wyróżniać od innych to raczej nie na tym forum ponieważ każdy ma prawo do robienia tematów pisania postów i wyrażania tym samym co myśli na ten temat. Więcej tu nie bedę pisał gdyż kolega pomyśli sobie że nabijam sobie posty.

Tak .. ale ja chcę aby nie było tyle spamu i warnów , ponieważ większość warnów (według mnie xd) dostaje się właśnie w tym dziale , za schemat itd. Więc jeżeli byłoby coś takiego jak akceptacja postów TYLKO W TYM DZIALE to by było mniej warnów bo takie tematy by się nawet nie pojawiały (ze złym schematem)

Ja osobiście uważam, że to potrzebne. Zapobiega to sytuacją, w których ktoś wbija na forum tylko i wyłącznie po to, by napisać w owym dziale, a po fakcie po prostu zmyka i tyle go było widać. Zatem gdy jest on dostępny od 20 postów, to tak czy tak użytkownik jakoś się udzielał w innych tematach, więc tak jakby "zasłużył" na swój wątek w dziale "Szukam MMO". Ale możliwe, że ma to jakiś inny cel, jeśli tak to oświećcie mnie. ; )

@Thequartz

zgadzam się, tylko że wprowadziłbym jakiegoś skrypta na tym forum jeszcze

np. że jeśli masz mniej niż te 20 postów, to max możesz napisać 5 postów dziennie, wtedy taki delikwent musiałby udzielać się przynajmniej 4dni + kolejny na napisanie tego tematu w dziale "szukam mmo" ^^ wiem po sobie jak było, a gdy już nabiłem te 20 postów to odechciało mi się pisać tego tematu z płaczem że szukam gry ;p myślę że większość trochę by ochłonęła po odwiedzeniu forum kilku dni z kolei :) taka moja mała sugestia

@Thequartzzgadzam się, tylko że wprowadziłbym jakiegoś skrypta na tym forum jeszczenp. że jeśli masz mniej niż te 20 postów, to max możesz napisać 5 postów dziennie, wtedy taki delikwent musiałby udzielać się przynajmniej 4dni + kolejny na napisanie tego tematu w dziale "szukam mmo" ^^ wiem po sobie jak było, a gdy już nabiłem te 20 postów to odechciało mi się pisać tego tematu z płaczem że szukam gry ;p myślę że większość trochę by ochłonęła po odwiedzeniu forum kilku dni z kolei taka moja mała sugestia

Fajny pomysł , ale niedopracowany .. Wiele osób zniechęciło by pisanie 4 dni .. ;d

@Thequartzzgadzam się, tylko że wprowadziłbym jakiegoś skrypta na tym forum jeszczenp. że jeśli masz mniej niż te 20 postów, to max możesz napisać 5 postów dziennie, wtedy taki delikwent musiałby udzielać się przynajmniej 4dni + kolejny na napisanie tego tematu w dziale "szukam mmo" ^^ wiem po sobie jak było, a gdy już nabiłem te 20 postów to odechciało mi się pisać tego tematu z płaczem że szukam gry ;p myślę że większość trochę by ochłonęła po odwiedzeniu forum kilku dni z kolei taka moja mała sugestia

A co jeśli znalazłby się ktoś, kto napisze w 1 dzień 20 dobrych postów?

Z tymi systemami ograniczeń to jak z ustrojami politycznymi - doskonałego nie ma, więc cieszmy się że jest chociaż przyzwoity. Ja wbiłem właśnie magiczną dwudziestkę i jest ok.

Ten pomysł z akceptowaniem tematów w dziale szukam mmo to świetny pomysł o ile były by szybko sprawdzane przez administracje.

Te 5 postów to jest ostro popierdolony pomysł. Jest kilka ciekawych tematów w których mam coś do napisania, ale przecież "nie mogę bo jest głupi limit i się nie da ". Ostatecznie mogli by zrobić limit postów według stażu

Legenda:

"" nawiązanie do wypowiedzi jednego z aktorów kabaretu moralnego niepokoju skeczu Ławka(albo ławeczka)

Opcja z akceptacją tematów może i nie jest głupim pomysłem. Tylko nie wiem czy to jest możliwe do zrealizowania.

Mysle ze te 20 postow wystarcza a pomysl z akceptacja wg. mnie jest beznadziejny no chyba ze znajdzie sie ktos kto bedzie siedzial min. 12h na kompie bo czekac az zaakceptuje przez 3 dni np. bo przeciez kazdy jest czlowiekiem a nie botem..

Moderatorów jest 6 i nie wchodzimy co 12 h tylko zawsze jedna osoba jest dostępna.

np. że jeśli masz mniej niż te 20 postów, to max możesz napisać 5 postów dziennie, wtedy taki delikwent musiałby udzielać się przynajmniej 4dni + kolejny na napisanie tego tematu w dziale "szukam mmo"
Te 5 postów to jest ostro popierdolony pomysł. Jest kilka ciekawych tematów w których mam coś do napisania, ale przecież "nie mogę bo jest głupi limit i się nie da ". Ostatecznie mogli by zrobić limit postów według stażu.
problem ze zrozumieniem ?

ale wiesz taki zabieg jest niemożliwy, chyba że mamy jakiegoś moda w stylu Zuckerberg'a. Chociaż głupio z mojej strony że próbowałem rozwinąć ten pomysł

jeśli posty konta xxx mniejsze niż 20 to 'dodaj odpowiedz' lub 'napisz nowy temat' mniejsze równe 5

coś w tym stylu, tyle że w odpowiednim języku, z tego co pamiętam javascript ?

Widzę , że robi się niepotrzebny spam więc niech wypowie się admin / mod (jeden się wypowiedział ale reszta ;p) i po krzyku tak albo nie .. ;d

@Fujiwarr

Sheesh, gościu jak ty mnie irytujesz... opuść to forum proszę cię. (Pewnie zostanę ukarany, ale jestem pewien, że moderatorzy/admini, którzy czytali twoje posty, są tego samego zdania) Jesteś skończonym debilem, który nie dość, że nie potrafi czytać, to jeszcze robi z siebie kretyna pisząc nie na temat i jednak nabijasz sobie posty tak, jak sam zwróciłeś sobie uwagę, bo nie wyraziłeś idioto zdania na temat tego pomysłu, tylko własnych - jakże filozoficznych refleksji. Ponawiam prośbę: opuść to forum... Jak już ci raz pisałem, jeden użytkownik w te czy we wte różnicy nie zrobi. (Do wszystkich ludzi piszących nie na temat jak np. kamilox, gówno nas obchodzi to, że ktoś nowy będzie chciał "o coś zapytać", to nie znaczy, że po założeniu konta pierwsze gdzie ma dany użytkownik lecieć z wywieszonym ozorem i sraką w gaciach to "SZUKAM MMO"... Wiesz w ogóle co to znaczy demoralizować ? Jesteś głupi i tyle :) Ludzie, czytajcie temat przynajmniej 4 razy, i przed odpowiedzią na niego upewnijcie się, że to co macie do napisania ma jakiś sens i jest adekwatne do całego tematu, nie róbcie niepotrzebnego śmietnika tam gdzie go nie powinno być)

@Topic

Świetny pomysł z akceptacją tematów, i oczywiście, że jest to możliwe do zrobienia crracked, tak samo jak aktywacja konta na forum, przez admina :) Ale te 5 postów nadzień nie miałoby sensu, skoro ktoś musiałby te tematy akceptować, to już nie byłby potrzebny żaden limit postów, czyż nie tak ;p ?

Ja jestem jak najbardziej za, ponieważ mam dość czytania xxx tych samych tematów, tylko osoba pisząca temat jest inna.