@Fujiwarr
Sheesh, gościu jak ty mnie irytujesz... opuść to forum proszę cię. (Pewnie zostanę ukarany, ale jestem pewien, że moderatorzy/admini, którzy czytali twoje posty, są tego samego zdania) Jesteś skończonym debilem, który nie dość, że nie potrafi czytać, to jeszcze robi z siebie kretyna pisząc nie na temat i jednak nabijasz sobie posty tak, jak sam zwróciłeś sobie uwagę, bo nie wyraziłeś idioto zdania na temat tego pomysłu, tylko własnych - jakże filozoficznych refleksji. Ponawiam prośbę: opuść to forum... Jak już ci raz pisałem, jeden użytkownik w te czy we wte różnicy nie zrobi. (Do wszystkich ludzi piszących nie na temat jak np. kamilox, gówno nas obchodzi to, że ktoś nowy będzie chciał "o coś zapytać", to nie znaczy, że po założeniu konta pierwsze gdzie ma dany użytkownik lecieć z wywieszonym ozorem i sraką w gaciach to "SZUKAM MMO"... Wiesz w ogóle co to znaczy demoralizować ? Jesteś głupi i tyle
Ludzie, czytajcie temat przynajmniej 4 razy, i przed odpowiedzią na niego upewnijcie się, że to co macie do napisania ma jakiś sens i jest adekwatne do całego tematu, nie róbcie niepotrzebnego śmietnika tam gdzie go nie powinno być)
@Topic
Świetny pomysł z akceptacją tematów, i oczywiście, że jest to możliwe do zrobienia crracked, tak samo jak aktywacja konta na forum, przez admina
Ale te 5 postów nadzień nie miałoby sensu, skoro ktoś musiałby te tematy akceptować, to już nie byłby potrzebny żaden limit postów, czyż nie tak ;p ?