Dzial "szukam mmo"

Proponuje zmiane nazwy dzialu bo wprowadza w blad : tematy w ktorych ludzie szukaja MMO sa zamykane, a tematy ludzi ktorzy szukaja innych gier nie - przyklady? Na poczatku pierwszej strony mamy np temat o survivalu ktory z mmo nie ma nic wspolnego.... do tego poblokowane sa tematy w ktorych jest pytanie o mmo - np "mmo z naciskiem na gre w grupie" czy jakos tak (nie, nie moj, nawet nwm czyj bo mnie to nie interesuje), a tu akurat sam bym najchetniej popatrzyl na jakies ciekawe propozycje :). Tak wiec sie pytam o logike tego : bo z checia poznalbym kryteria ktorymi sie kierujecie przy wyborze o otwarciu (lub nie) danego tematu

Logika tego jest dość prosta i nie trzeba zbytnio się głowić, by odgadnąć zamysł działu. Zamykane są tematy, które nie spełniają kryteriów, na które odpowiedź znajduje się w dziale w dobrze napisanych tematach. Głównie przez to tematy są zamykane. I proszę mi nie wmawiać, że ktoś, kto napisał post otwierający na jedno zdawkowe zdanie, z trzema podpunktami, garścią emotikon i ogólnym kompozycyjnym i składniowym nieładzie przeczytał cokolwiek na tym forum, a w szczególności w dziale Szukam MMO. Dział taką nosi nazwę, Szukam MMO, nie MMORPG. Wystarczy się przyłożyć, bo porządnie napisany temat ułatwia doradzenie odnośnie gry, której twórca tematu poszukuje.

Tylko ludzie piszą tytułu, które lubią grać. Nie dziwie się, że tematy są zamykane. Teraz jest wymóg, nawet x postów, aby coś stworzyć.

Owszem. Ale za to jak slusznie zauwazyles panie kolego jest to dzial o szukaniu MMO. A nie chcesz mi chyba powiedziec ze gry typu Dead Island, 7DTD, czy the Forest sa MMO? Bo jesli to jest mmo to do tego gatunku musimy wtedy zaliczyc kazda gre z opcja multiplayer i wtedy mamy smaczki typu Quake MMO, czy Cywilizacja MMO :P

Wiem o co ci chodzi, ale to jest czepianie się szczegółów. Tak samo jak ktoś poleci Bf3, to nie jest mmo a fps z multiplayer. Moim zdaniem to zależy od skonstruowanego tematu. Jeśli ktoś pisze ogólnie szukam mmo, jest tam wrzucane wszystko co podbiega pod tę dziedzinę.

Proponuje zmiane nazwy dzialu bo wprowadza w blad : tematy w ktorych ludzie szukaja MMO sa zamykane, a tematy ludzi ktorzy szukaja innych gier nie - przyklady? Na poczatku pierwszej strony mamy np temat o survivalu ktory z mmo nie ma nic wspolnego.... do tego poblokowane sa tematy w ktorych jest pytanie o mmo - np "mmo z naciskiem na gre w grupie" czy jakos tak (nie, nie moj, nawet nwm czyj bo mnie to nie interesuje), a tu akurat sam bym najchetniej popatrzyl na jakies ciekawe propozycje :). Tak wiec sie pytam o logike tego : bo z checia poznalbym kryteria ktorymi sie kierujecie przy wyborze o otwarciu (lub nie) danego tematu