Dział "Szukam MMO"

Już pierdylion razy powtarzany był temat działu Szukam MMO. Dla niektórych to sprawa jasna, zamknąć, usunąć, wyrzucić klucz i tępić wszelkie przejawy prób odtworzenia tego działu. Inni zaś mają tysiąc swoich, jakże trafnych argumentów, a my jako ekipa zarządzająca tym forum powinniśmy wspólnie, zgodnie podjąć ostateczną decyzję. Ano tak powinno być, ale... no właśnie.

Jakby na to nie patrzeć, to właśnie ten dział jest jednym z tych większych trybów napędowych forum. To dla niego ogromna ilość ludzi dziennie się rejestruje i tworzy ten sam – bądź co bądź bezsensowny – temat. Problem w tym, że mamy trzy wyjścia, usunąć dział i iść na jakość co w końcu przełoży się na 5 postów tygodniowo na forum i powolną jego śmierć. Możemy też wybrać ilość, która może przysporzyć nam więcej problemów niż pożytku. Ostatecznie możemy nałożyć ograniczenie tworzenia tematów od 5 postów, tak aby przesiać tych, którzy nie mają co robić i tych bardziej zdesperowanych.

Ekipa cały czas prowadzi na ten temat dyskusje, niestety nie możemy dojść do porozumienia więc zwracam się do was – użytkowników.

Jakie macie na ten temat zdanie? Zamknąć, zostawić, ograniczyć, spalić czy po prostu zapomnieć?

zapomniec ? od czego sa moderatorzy ? wlasnie od tego, zeby pozbywac sie spamu, wcale tego duzo nie jest w przeliczeniu na liczbe moderatorow wychodzi po 2 posty do usuniecia na glowe ? rzeczywiscie ciezko, jak dla mnie to nie ma problemu, niech bedzie jak bylo. tyle odemnie.

Może ograniczenie czasowe? Powiedzmy można zakładać temat w tamtym dziale 2 tygodnie po założeniu konta.

Zgadzam się z Michi16 , można by dodać ograniczenie czasowe lub coś w tym rodzaju.

Otwarty dział "Szukam MMO" równa się prawie 2x większej liczbie użytkowników na forum, nawet mimo tego, że 3/4 z nich to tacy, którzy wpadli tu założyć wyłącznie jeden temat.

Ograniczenia czasowe sa dla bab.

Modowie sa od tego by przestrzegali tego dzialu jak oka w glowie. Wszysty starsi userzy orietuja sie tym jakie tematy juz byly i ktore nalezy zamykac bez zastanowienia. Nie mowie by zamykac WSZYSTKIE nowe tematy. Mowie by zamykac te najbardziej debilne i te najbardziej klonowane. Ostatecznie mozna zrobic jakies przekierowanie na inna strone. Wiem ze sa gotowe opisy MMO ktore zawieraja najpopularniejsze wymogi(dynamika, skille AoE, Grafika itp.). Mozna zrobic tak ze przy klikaniu na "nowy temat" otworzy sie nowe okno gdzie wyskoczy wlasnie ta lista.

Moge tez powrotnie przyjac posade moda specialnie na ten dzial. Moja aktywnosc jest najczesciej rano i wieczorem.

Proste, nie chcecie, nie czytajcie. Moim zdaniem zostawic, i niech sobie dzieciaki piszą co chcą.

Otwarty dział "Szukam MMO" równa się prawie 2x większej liczbie użytkowników na forum, nawet mimo tego, że 3/4 z nich to tacy, którzy wpadli tu założyć wyłącznie jeden temat.

Racja, ale napewno znajdzie się pare osób, które zrobiły konto tylko po to, by założyć temat w Szukam MMO, a zostali na dłużej.

Zgadzam się z przedmówcą. Najlepiej zostawić ten dział tym którzy lubią odpowiadać na spam. Ekipa może tam nawet nie zaglądać, żeby nie psuć sobie zdrowia :)

Też jestem za tym by FreeQ został modem, może czasem tego nie widać ale to chyba odpowiedzialny człowiek ;p

A co z projektem EMO?

A może zrobić ograniczenie, że można założyć tylko dwa tematy dziennie? Spam byłby opanowany.

A co z projektem EMO?

Nie mam czasu na robienie tego. Teraz klasa maturalna, nawet w wakacje się uczyłem. Nawet jeżeli kiedyś to skończę to na bank nie będzie to w najbliższym czasie - szkoda.

Proponuje ograniczenie do 3 postów i ograniczenie czasowe tygodniowe. W ten sposób, nie będzie spamu w szukam MMO, ani spowodowanego ograniczeniem spamu w innych tematach.

Nie mam czasu na robienie tego. Teraz klasa maturalna, nawet w wakacje się uczyłem. Nawet jeżeli kiedyś to skończę to na bank nie będzie to w najbliższym czasie - szkoda.

Zawsze mozna dac newsa, ze poszukujemy osob, ktore sie tym zajma. Ja sie na tym nie znam, nie wiem jak sie to pisze itp. Ale pewnie sa osoby, ktore wiedza co i jak. Projekt EMO raz na zawsze zakonczy spam. Pomyslcie o tym, mozna to przekazac w czyjesz dobre lapska.

Juz w wakacje sie uczysz? Niezle, ja wszystko zostawilem na styczen xD.

Znaleźli się chętni do moderowania działu, to niech moderują. Ciekawe po jakim czasie im się znudzi..

Jak dla mnie ten cały syf z Szukam MMO jest zbędny.

Projekt EMO to nie parę linijek prostego kodu tylko coś co tylko Hania potrafi zrozumieć, więc wątpię żeby ktokolwiek inny był w stanie dokończyć to co Hania zaczął. Tymczasowo projekt jest zawieszony, ale to nie znaczy, że nie możecie wywierać nacisku na autora. :P

WYWIERAM nacisk na AUTORA!!!!

WYWIERAM nacisk na AUTORA!!!!

Wywrzyjmy go masowo, też wywieram!!! :lol:

Może mi ktoś wyjaśnić czym jest ten projekt? :P

Może mi ktoś wyjaśnić czym jest ten projekt?

Tajemnica :P

Projekt EMO to projekt programu wyszukującego gry, na podstawie podanych przez użytkownika wymaganiach jak:

-dużo AoE

-Grind

-ruszanie się WSADem

etc.

Może mi ktoś wyjaśnić czym jest ten projekt?

emo - emulator mmogrowych opisow ^^