Dział Trade

Uszanowanko,

Mam pewną sugestie co do działu trade otóż zauważyłem, że jest tutaj dużo oszustów i podejrzanych kont z 2 postami co robią tam temat na zasadzie reklamy

albo po prostu zwykłej próby oszustwa dlatego sugeruje aby zakładanie tematów w tym dziale było dostępne dopiero od 20 postów na forum

400x.jpg?1306898671

Zyskamy:

1. Mniej Oszustów

2. Mniej Spamu

3. Mniej Reklamiarzy

Stracimy:

Nic szczególnego

Faktycznie sprzedaż mogłaby byc od jakiejsc ilosci postów, jednakże ludzie z obojetnia jaka iloscia postow powinni moc pisać posty

zakładanie tematów

wyraźnie napisałem że tylko zakładanie

i? ja napisałem swoją sugestię, która odnosiła się do tego tematu, to czy była zgodna z twoimi poglądami nic mnie nie obchodzi

Pomysł z jednej strony całkiem niezły. Ale jeśli miałoby to podwoić liczbę nabijaczy postów... Mozna to przemysleć.

i? ja napisałem swoją sugestię, która odnosiła się do tego tematu, to czy była zgodna z twoimi poglądami nic mnie nie obchodzi

NOT-SURE-IF-TROLL-OR-JUST-STUPID.jpg

Irytuje mnie kiedy ktoś nie czyta tematowego posta i pierdzieli głupoty bo to nie była sugestia skoro już o tym wspomniałem na samym początku

Pomysł z jednej strony całkiem niezły. Ale jeśli miałoby to podwoić liczbę nabijaczy postów... Mozna to przemysleć.

No niby masz częściowo racje ale są od czegoś te mody i poza tym napisanie 20 postów kosztuje trochę czasu

Fajnie, gdyby też dodano system komentarzy jak na allegro :)

Takie komenty można dodawać w profilach.

Bump?

To jak to będzie z tym tematem?

Gdyż nikt z bossów jeszcze się nie wypowiedział ;/

Takie komenty można dodawać w profilach.

nigga...nikt nie zagląda do profili tutaj xD

Ja zaglądam.

Naspamowane naprędce posty nie dadzą nikomu gwarancji uczciwości sprzedającego. Wystarczy szczególnie bacznie przyglądać się ofertom od osób rejestrowanych bardzo niedawno, z nikłą aktywnością forumową i będziemy względnie bezpieczni, choć co prawda, lepiej transakcje umówione na forum realizować na allegro. Administracja mmorpg.org.pl nie ponosi absolutnie żadnej odpowiedzialności za zakupy, natomiast na allegro już możemy coś, w razie niepowodzenia, wskórać.

Uszanowanko,

Mam pewną sugestie co do działu trade otóż zauważyłem, że jest tutaj dużo oszustów i podejrzanych kont z 2 postami co robią tam temat na zasadzie reklamy

albo po prostu zwykłej próby oszustwa dlatego sugeruje aby zakładanie tematów w tym dziale było dostępne dopiero od 20 postów na forum

400x.jpg?1306898671

Zyskamy:

1. Mniej Oszustów

2. Mniej Spamu

3. Mniej Reklamiarzy

Stracimy:

Nic szczególnego