Dział War Thunder zamiast WoT

Siema, szybko i na temat!

Moja propozycja jest prosta, ten dział nie posiada życia może lepiej by było żeby ją zmienić na War Thunder. Ta gra jest nowa i wiele osób z tego forum chciało by porozmawiać o szczegółach itp. Sam gram tą grę od dwóch miechów i mam wiele pytań dotyczące tej gry.

Jak wy to widzicie? Co wam się podoba, a co nie? piszcie, przyjmę wszystko na klatę :D

Lepiej stworzyć osobny dział chyba i po kłopocie...

Dokładnie po co coś usuwać na rzecz tego drugiego... skoro można zrobić oddzielnie :)

Ledwo 7 osób zagłosowało a ten od razu mówi na statusie by zmienili nazwę. Nie licz na to bo nie ma sensu zmieniać nazwy działu tylko dlatego, że na tą grę jest większy hype.

War Thunder powinnien mieć osobny dział i koniec kropka.

Typowe dla niego, albo offtopuje na temat Wt, albo pisze głupoty. Lepiej stworzyć osobny dział

Temat założyłeś w złym miejscu (znowu), powinieneś to zrobić w dziale Serwis. Na zmianę WoT na WT nie licz, prędzej osobny dział, ale tu musi administrator zdecydować. Na chwilę obecną przenoszę to tam gdzie powinno być i zobaczymy jak głosy się ułożą (chociaż wydaje mi się, że większość postawi na drugą opcję ze względu na "wal się").

Miło by było jakby dodali War Thunder, nie ważne gdzie. Też nie potrzebnie dałem opcje "Wal się".

Po co dawać dział dla gry, która jeszcze jeszcze w fazie beta testów?

Miło by było jakby dodali War Thunder, nie ważne gdzie. Też nie potrzebnie dałem opcje "Wal się".
Moja propozycja jest prosta, ten dział nie posiada życia może lepiej by było żeby ją zmienić na War Thunder. Ta gra jest nowa i wiele osób z tego forum chciało by porozmawiać o szczegółach itp. Sam gram tą grę od dwóch miechów i mam wiele pytań dotyczące tej gry.

Że co?

Żeby nie było, że Offtop, miejsce na forum nie jest limitowane.

Po co dawać dział dla gry, która jeszcze jeszcze w fazie beta testów?

Najlepiej teraz zwalać na beta testy, bo oczywiście jest to gra, która "upadnie" jeszcze. - ale nie, lepiej walnąć Runes of Magic w którym 1 temat pojawia się na 1/2 miesiące. Jeśli WoT jest to czemu WT nie może?

Oba tytuły rozwijają się bardzo prężnie i jak najbardziej wt jak i wot wg mnie zasługują na swoje działy. Aczkolwiek lepszym rozwiązaniem poprostu by było podpiąć jeden pod drugi albo połączyć je w jeden duży wspólny dział.

Wspólny dział WT i WOT lol 2 rózne gry w jednym dziale...

Wspólny dział WT i WOT lol 2 rózne gry w jednym dziale...

A czemu nie? skoro oba są okrojonymi "symulatorami"

"Okrojony symulator" dobree... Jaki jest sens umieszczac tematykę gry o czołgach i samolotach w jednym dziale jak mozna każdej grze dac osobny "kącik"?? T moze odrazu scalic działy np GW2 i Aiona??

Logiczne jest połączyć to w jeden dział, bo po pierwsze skoro to są symulatory to mogą być w jednym dziale, a po drugie to gry od tego samego wydawcy.

Logiczne jest połączyć to w jeden dział, bo po pierwsze skoro to są symulatory to mogą być w jednym dziale, a po drugie to gry od tego samego wydawcy.

lol Co ty koleś gadasz WoT jest od łorgejmingu a WT od gadziny.

LOL WOT i WT to symulatory od kiedy?? Widzę coraz ciekawszych rzeczy tutaj się można dowiedzieć....Moze ktoś kto ma wladzę utworzyć dział sie wypowie??

Jak dla mnie WT powinien mieć na tym forum dział, mam parę pytań dotyczące tej gry. A World of Copperfield jest już przeszłością. Przykro mi ale teraz fani i dzieciaki które wydawały na to kasę będą mnie chejtować, powodzenia.

Siema, szybko i na temat!

Jak wy to widzicie? Co wam się podoba, a co nie? piszcie, przyjmę wszystko na klatę :D