Dział z grafiką?

Na każdym forum jakim byłem był dział poświęcony grafice. z tego forum korzystam ostatnio najczęściej a tego działu tu nie ma :( uważam że tutaj taki dział powinien być w dodatku świat MMO ma wiele wspólnego z grafiką :)

Dział FanART na pewno się pojawi w niedalekiej przyszłości ; )

Saluś to może przy okazji dałoby się ten duży dział "Semi-MMO"?

Będzie i Semi mmo nie martw się.

Kto mi wytłumaczy, co to jest to semi-MMO?

Gry pół mmo bądź multiplayer. Do tego działu się da Diablolo, Starcraft2, przeniesie się pewnie PoE etc. etc.

Titanfall a nawet BF może być dodany... nie każdy shooter ma 64 graczy na sporej mapie.

No tak trzeba było od razu, że multiplayer. Szczerze dziwne określenie pół-masywny. Dział sam w sobie przydałby się niewątpliwie, trochę usystematyzowałoby to tematy zakładane na forum.

Tak na to mówią za granicą. Dają działy właśnie "Semi-MMO" by się tam nie zagłębiać czy to MMO czy nie etc. etc. etc.

Taki PlanetSide2 jest MMO bo ile tam ludzi gra naraz a BF3 już właśnie "Semi-MMO" gdyż są te serwy (nie wiem czy prywatne czy publiczne jak się to zwie) i max. grają 64 osoby.

dat offtop ;__;

warn_ico.png
Dokładnie. Warn za offtop. - Might

Przydałby się dział z grafiką, przedstawieniem swoich prac i tutorialami do sygnaturek, avatarów i innych ;) Jeśli takowy się pojawi to zrobię kilka tutków ;]

Ja też jak najbardziej jestem za, od czasu do czasu bym coś wstawił aby nie wypaść z wprawy.

hahahaha dostałem warna w temacie "dział z grafiką" gdzie reszta ludzi która właśnie offtopowała dyskutowała na temat semi mmo? gz..

Myślę, że Might Cię strollował jako, że warna nie dostałeś : )

nie no ok widze ze troche ludzi podziela moje zdanie więc ok a jako ze jestem autorem tematu to proszę o jego zamknięcie ;)

Na każdym forum jakim byłem był dział poświęcony grafice. z tego forum korzystam ostatnio najczęściej a tego działu tu nie ma :( uważam że tutaj taki dział powinien być w dodatku świat MMO ma wiele wspólnego z grafiką :)