Dla mnie OK, tylko aktywni użytkownicy są za bardzo rozciągnięci (w sensie, że na całą szerokość forum) wcześniej wydawało mi się lepiej. A po drugie, to w "nowej zawartości" dział w którym znajduje się temat powinien być bardziej widoczny. No i jeszcze nick mógłby mieć inny kolor + dawny pasek ostrzeżeń.
Działanie forum - upgrade
No ładnie, mi się podoba. Jedyna rzecz jaka powinna być dopracowana to nazwa tematu i dział w jakim jest umieszczony, bo jest to słabo widoczne.
A tak btw. co to za ankieta na stronie głównej??
Grind czy questy?
- Zdecydowanie tak!
- Myślę nad zakupem
- Nie zamierzam
- Fajnie jakbym dostał w formie prezentu...
- Nie mam zdania
- Brak odpowiedniej odpowiedzi dla mojej sytuacji
Wszystko wygląda bardzo ładnie :ph34r:
Mi tam się podoba xD
Haters Gonna Hate! Akurat nowy wygląd wpadł mi w "oko"
Mi się tam podoba wszystko ;D trochę się męczyłem z godziną jak zwykle i avatar mi wcięło, ale już wszystko działa. Paru ikonek działów brakuje na stronie głównej z tego co zauważyłem, bo teraz jakoś przyjemniej mi się używa tego "naszego" layoutu.
... format PNG nie działa tak jak należy, nie po to tworzyłem avatar w PNG (i transparencją) żeby tło wokół było białe xD .
Na kompie działa świetnie, ale na komórce z javą nie ma ponumerowanych stron, zamiast z 1 od razu przeskoczyć na 20 stronę, to muszę 20 razy przeklikać.
A mojego avatara ciągle nie widać ,ale gdy wchodzę w profil to jest ok...
Pogadaj z Chmarusem, nie tylko ty masz taki problem. Wszystkie gify nie sa wyswietlane.
Czy tylko mi tak muli forum? Dopiero po zmianie tak się wszystko ciągnie. Portal działa tak samo szybko jak wcześniej, ale forum strasznie muli...
Podczas scrollowania mi często tnie, nie wiem czemu, wcześniej było ok. I w sumie jakoś wolniej chyba chodzi, ale tragicznie nie jest.
Czy tylko mi tak muli forum? Dopiero po zmianie tak się wszystko ciągnie. Portal działa tak samo szybko jak wcześniej, ale forum strasznie muli...
Mi wszystko działa normalnie. Nie odczuwam żadnych zmian podczas przeglądania forum.
A co do scrollowania to zobacz, czy na innych stronach też tak masz, czy tylko na forum. Bo tak samo jak wyżej u mnie wszystko ok.
Mi dziala nawet szybciej, niz mialo to miejsce wczesniej.
Wyczysc moze te rozniaste pliki cookie czy jak ie to zwe, nie znam sie, byle nie bylo pozostalosci po starym forum.
Taa, jak scrolluje to muli, taki chwilowy lag, wkurzające to jest, a samo forum, tez tak troszkę wolniej jedzie.
Można wrzucać już animowane avki
Wszystko działa
Jak już przy avkach jesteśmy... Nia da się zrobić czegoś z "niewymiarowymi" avkami? Np. Revolutio, Dzz ma takie czarne paski po bokach, troszkę wkurza .

moglibyście zmienić to "lubię to" bo strasznie zalatuje facebook'iem na chociażby +1 lub coś w ten deseń
moglibyście zmienić to "lubię to" bo strasznie zalatuje facebook'iem na chociażby +1 lub coś w ten deseń
Nom, mogło by być "+" i "-" czy coś takiego.