Działanie forum - upgrade

Moi drodzy,

Dzisiaj w godzinach późno wieczornych (23.05.12) najprawdopodbniej zostanie wykonany upgrade forum do najnowszej wersji. W czasie prac mogą wystąpić problemy z działalnością boardu. Postaramy się by wszystko zostało załatwione w miarę szybko.

Pozdro!

Wszytko miód, ale brakuje mi przejśćia na portal. No chyba, że go nie widze. :ph34r:

Nie ma, nie ma, mi także go brakuję, oraz myślę że można by pokombinować z szerokością forum, a dokładnie zmniejszenie ze 100% na mniej, skoro już jesteśmy tacy nowocześni. (:

Na głównej stronie forum poprzednio wszystko było większe, a kolory czcionek miały większy kontrast. Kolorystyka za to bardzo ładnie się komponuje,a same tematy przegląda się wygodniej.

Nie działa mój avek, mój genialny avek ,który dzierżę na tym forum 4 lata. Był w formacie gif. Nie da się tego naprawić? Jak wyczyścić nową zawartość? Mam na myśli nowe napisane posty tak jak kiedyś to było.

Na samym dole na pasku masz, "oznacz forum jako przeczytane". :)

Ja natomiast chciałbym zgłosić kolejny błąd, gdy wejdziemy na profil i zakładkę "o mnie", wyświetla się "Error: Could not load template 'tabAboutMe' from group 'profile'".

ogólnie nowa szata fajnie się prezentuje ale tak jak innym mi też brakuje przejścia na stronę z forum, mimo to wszystko na + :)

Przyzwyczaiłem się do starego wyglądu chyba za mocno...

Aktualny jest bardzo ciekawy, aczkolwiek minie długi czas zanim się za klimatyzuje :P

Nie podoba mi sie wiele rzeczy, nie chodzi tutaj o przyzwyczajenia, ale o pewna intuicyjnosc w dzialaniach, ktorej tutaj mi zwyczjnie brakuje. No nic, trzeba bedzie to przebolec, choc jest to dla mnie krok wstecz.

A Tapatalk zainstalowany?

Po co tapatalk, skoro jest IPBoard Mobile? Jest bardzo wygodny i wystarcza.

Może i jest bardzo wygodny , ale tapatalk jest bardziej funkcjonalny.

Moim zdaniem w zupełności starcza to, co jest. Natomiast moim zdaniem przydałaby się wersja mobile strony głównej.

Kolejny błąd, nie ma wyciągniętego raportowania użytkownika.

@down://

Przepraszam nie zauważyłem. To może wrzucić to w przyciska, tak samo jak jest "cytuj" czy "odpowiedz" ?

Kolejny błąd, nie ma wyciągniętego raportowania użytkownika.

Przy każdym poście masz "Zgłoś"

ehm, trochę dziwnie to wygląda, to chyba kwestia przyzwyczajenia, trza się przyzwyczajać, a tak to jest najs.

Sam nie wiem... Wygląd niby przejrzysty, ale wolałem wcześniejszy. Byc może to kwestia przyzwyczajenia, chociaż wg mnie to tak jak z YT. Trzeba się przyzwyczaić, ale i tak wygodniej było wcześniej.

Całkiem ładnie to wygląda, jedyne co mi sie nie podoba to zlewaja się nagłówki z tłem, dajcie inny kolor nagłówków i będzie super :)

Przyzwyczajenie na mnie działa ale pewnie jak będzie coś nowego to będę co mamy teraz dobrze wspominał :)

Musiałem od nowa avka wkładać ale to nie problem.

Ładnie, przejrzyście ale

jedyne co mi sie nie podoba to zlewaja się nagłówki z tłem, dajcie inny kolor nagłówków i będzie super

Ładnie na prawdę fajnie tylko, też mam jedno zastrzeżenie:

jedyne co mi sie nie podoba to zlewaja się nagłówki z tłem, dajcie inny kolor nagłówków i będzie super

Właśnie, według mnie kolor nagłówków powinien mieć taki kolor jak tło obrazka "Użytkownik", ale to tylko moje zdanie. ^_^