No coz, juz po tych trzech wiadomosciach, ktore napisales w tym temacie, moge okreslic jakim czlowekiem jestes, a opinia ta do najprzyjemniejszych nie nalezy. Oczywiscie troche przesadzam, lecz po tym co tutaj zobaczylem, moge napisac, ze jestes clzowiekiem, ktory wszystko wie najlepiej, stawia siebie w centrum wszechswiata, lubi spogladac na ludzi z gory, doszukuje sie wszedzie dzialan przeciwko jego osobie.
Tak taka mala dygresja, ktora mozna traktowac jako punkt wyjscia do tego, co napisze za chwile.
o cóż najwidoczniej takie zasady na tym forum, że pomimo wyraźnego zaznaczenia że treść tematu zwrócona jest do Administracji, powstają jakieś dziwne posty z komentarzami usprawiedliwiającymi
Do admninistracji forum, czyli do ludzi zarzadzajacych i dbajacych o porzadek, zalicza sie tez moderatorow, tak wiec twoja prosba i apel zostaly rowniez skierowane do mnie, a wiec jakby na to nie patrzec, udzieliles mi prawa pisac w tym temacie, a teraz masz pretensje, ze to ucyznilem.
I jakie komentarze usprawiedliwiajace? Rozumiesz to, co mialem zamiar przekazac ci we wczensiejszej wiadomosci? Nie mam zmaiaru usprawiedliwiac sie przed toba, a to z tego wzgledu, ze usprawiedliwiac mozna sie dopieor wteyd, kiedy popelni sie jakis czyn nie bedacy w zgodzie z ogolnie przyjetymi prawmai i zasadami. To nie jets usprawiedliwianie, to bylo zykle przedstawienie tego, jak wyglada sprawa z nowymi dzialami i nie rozumiem o co tyle halasu z twej strony, bo jak juz zaznaczylem - nowe dzialy powstaja, stare sa kasowane, a to zazwyczaj po uplywie pewnego okresu, a wiec administracja przyjela do wiadomosci twojego posta, zatrzymala go w pamieci i kiedy uzna, ze naszla taka potrzeba, wstawi na forum nowe dzialy i wywali stare. Proste, ale nie, ty doszukujesz sie tu spisku przyjaciol forum i moderacji, a to w celu zawladniecia swiatem internetowym.
Jak admin to przeczyta, to moze uzna, ze nadszedl czas na odswiezenie dzialow? Kto wie.
Jakoś to przeżyję, powodzenia z takim tokiem myślenia w dalszych etapach "działalności".
Tobie tez zycze powodzenia z takim tokiem myslenia. Jak to wyglada, idziesz do sklepu, nie ma w nim produktu, na ktorym ci zalezalo, to wtedy masz obiekcje co do sprawiedliwosci wlasciciela sklepu i uwazasz, ze to uknuty przez niego spisek przeciwko tobie?
//Temat można zamknąć, bo już od samego początku chyba tutaj komuś chodziło o zaspamowanie go w celu przykrycia czegoś, konkretnie czego to nie wiem, może prawdy którą moją się tutejsi użytkownicy.
Masz racje, odkryles wielka, lepka tajemnice, ktora na stale wsiakla w dzialanosc forum i stronki, przez co paralizuje userow nie majacych odpowiedniej rangi, a to wszytsko po to, aby niszczyc wielkie korporacje i ustanowic totalitaryzm internetowy, a to w cleu przejecia zasobow ropy. Prosze cie, fantazje na bok.
Temat zostaje otwarty i czeka na pojawienie sie admina. Mam nadzieje, ze pomoglem.
I aby znowu nie poniosla cie wyobraznia, zaznacze na koniec, ze twoj apel trafil do swiadomosci administracji i w razie potrzeby wszytsko zostanie wprowadzone w zycie. Wydaje mi sie, ze na pierwszy ogien pojdzie nowa DOTA.