A więc... nazywam sie Dominik pochodzę z Białegostoku, ucze się w II st. Ogólnokszt. Szk. Muzycznej w klasie puzonu jestem fanatykiem Martial Heroes i Spiral Knightsa (czyli KLIMATUU) dobra wiem że to wyglada jak anons ale... teoretycznie szukam miłości oczywiście tej MMOwej (Nie mam zamiaru odchodzić po 20 postach )
Dzieńdobry, cześć i czołem
A więc... nazywam sie Dominik pochodzę z Białegostoku, ucze się w II st. Ogólnokszt. Szk. Muzycznej w klasie puzonu jestem fanatykiem Martial Heroes i Spiral Knightsa (czyli KLIMATUU) dobra wiem że to wyglada jak anons ale... teoretycznie szukam miłości oczywiście tej MMOwej (Nie mam zamiaru odchodzić po 20 postach )
PUZON + MMO - To ma sens!
Witam.
witam ;D
Witaj! Miło, że nie odejdziesz po 20 postach Jeśli kochasz MH, to podpisz petycję http://www.petitionbuzz.com/petitions/revivemartialheroes o ile już wcześniej to zrobiłeś.
Petycję podpisałem już z 10 razy i jeszcze do tego mojego bigosu skończyłem I st. (podstawówka) na akordeonie.
Ishnu'ala! Życzę miłego pobytu
Witam. Miło, że nie odejdziesz po 20 postach.