Jedyny prawdziwy bezimienny to ten z Tormenta. No i oczywiscie tez go zgadl:)
Dzin jak z bajki :o
Mariusza Dominatora Pudzianowskiego także zgadł
Nawet Naj(wo)mana zgadł. Prze koleś, udało mu się nawet odgadnąć że myślę o swojej postaci z WoW
Zgadł jeszcze:
-Marka Mostowiaka z M jak miłość.
-Małgorzatę Foremniak.
-Agnieszkę Chylińską
-Xardasa
-Uchiha Sasuke
-Wolverine
-Triss Merigold (prawdopodobnie - grafika się wtedy zrąbała).
http://en.akinator.com/pomyslcie o jakiejs osobie, i potem odpowiadajcie na pytania, zgodnie z wygladem i charakterem tej postaci ^^ oczywiscie musi to by osoba slawna, moze byc z Polski pan dzin zgadl mi ostrego i elda (elda za 2x) a mojemu bratu zgadl walese za 1 razem
Było!!! u... ins wstawił kiedyś... Nabijasz... A topic. Baza danych niesamowita, nawet siebie zgadł.
Emmmm i co z tego, że było ? Wybacz stary, ale mistrzem spamerstwa i nabijania postów zawsze byłeś Ty...
A widać temat cieszy się powodzeniem... Więc daj spokój swoim prywatnym zatargom, bo to trochę niewłaściwe i głupie. Sorka za off top, ale inaczej się nie da czasem... Jak coś usuńta mój post.
Żeby nie było nic do Ciebie nie mam, ale luzik.
wiem ze temat jest juz stary ale zobaczta kogo mi zgadł o.O

Mi zgadł 2paca, T.I, Nelly, Siebie, prawie wszystkich polskich sportowców i aktorów .
pomyslcie o jakiejs osobie, i potem odpowiadajcie na pytania, zgodnie z wygladem i charakterem tej postaci ^^ oczywiscie musi to by osoba slawna, moze byc z Polski
pan dzin zgadl mi ostrego i elda (elda za 2x) a mojemu bratu zgadl walese za 1 razem