pomyslcie o jakiejs osobie, i potem odpowiadajcie na pytania, zgodnie z wygladem i charakterem tej postaci ^^ oczywiscie musi to by osoba slawna, moze byc z Polski
pan dzin zgadl mi ostrego i elda (elda za 2x) a mojemu bratu zgadl walese za 1 razem
pomyslcie o jakiejs osobie, i potem odpowiadajcie na pytania, zgodnie z wygladem i charakterem tej postaci ^^ oczywiscie musi to by osoba slawna, moze byc z Polski
pan dzin zgadl mi ostrego i elda (elda za 2x) a mojemu bratu zgadl walese za 1 razem
Znam tego pana ^^ kiedyś nawet zgadł "hadrkora" xd
o lol to działa myślałem o wiedźminie i wyszedł wiedźmin szałowe!!! 5 razy sie udalo cos trudniejszego teraz
No całkiem dużą wiedzę ma ten dżinek. W każdym razie zgadł Rossa. Chociaż to dość znana postać to jednak nie spodziewałem się, że trafi.
o lul, nie spodziewalem sie ze zgadnie Nagise, no niezly jest ;d
Calkiem fajne ;p, zgadl 10/10/.
Prawie wyszło. Myślałem o Ferdynandzie Kiepskim a wyszedł Arnold Boczek .\
EDIT: Dodę zgadło.
Haha złamałem go smoka ożywnieńca z Gothic nie zgadł nawet za 3 razem wychodziły bossy z lineage i z Final Fanstasy a on nie wyszedł
Davida Lynch'z zgadł, co mnie szczerze trochę zaskoczyło, bo pasowało pod opis kilku znanych reżyserów
Chciałem obczaic czy zgadnie Petriego Loondrisa ,ale cos mu nie wyszlo , moze jest za malo popularny.
Pokazal mi Toma Fletchera (McFLY).
Najłatwiej mu idzie z bohaterami filmów i gier moim zdaniem, ale bardzo mnie zaskoczyło jak zgadł Tralla.
zarabiste : D dziala
Hehe no trafia bydlak
hehe James'a z Fallout 3 zgadł i Vault Dwellera też.Fajne można sie pobawić.
Nie chce psuć wam zabawy, ale... link Jak już pisałem - fajna rzecz.
o sorry nie zauwazylem ;d ;***
No i co z tego że powtórzyłeś przynajmniej ja zauważyłem tą czaderską stronkę.
bo hania jest niemiluch i chcial mi popsuc frajde ;(
//Cóż, staram się :* - Mr. Hania
mr. hania nie jest cool :<
Maciusia i Rysia z klanu zgadl
Zdziwilo mnie strasznie gdy zgadl Bezimiennego z Gothica:D