Dziwne "Cięcie się gry" co to może być?

Witam.

Od razu przejdę do tematu. Dzisiaj pobrałem grę i po uruchomieniu przywitała mnie ona okropnymi "ścinkami". Gra tnie się na tyle mocno że nawet przejście tutorialu nie jest możliwe. Grałem w CB na tej samej konfiguracji sprzętowej i gra chodziła bardzo płynnie, żadnego problemu nie było. Dodam że robiłem w między czasie format ale wszystkie sterowniki zainstalowałem. Reinstalowałem grę kilka razy i nic nie pomogło więc liczę że wam uda się coś wymyślić ;).

Konfiguracja:

Windows 7 64bit

GTX 460, I5 760, 4Gb Ram (reszta chyba zbędna).

Pozdrawiam.

Sam problem rozwiązałem.

Całkowita deinstalacja sterownika graficznego (nvidia) i czysta instalacja bez kontrolera 3D i sterownika 3D. Może komuś się przyda ;) .

Pozdrawiam.

Sam problem rozwiązałem.Całkowita deinstalacja sterownika graficznego (nvidia) i czysta instalacja bez kontrolera 3D i sterownika 3D. Może komuś się przyda .Pozdrawiam.

W takim razie temat zamykam.

Witam.

Od razu przejdę do tematu. Dzisiaj pobrałem grę i po uruchomieniu przywitała mnie ona okropnymi "ścinkami". Gra tnie się na tyle mocno że nawet przejście tutorialu nie jest możliwe. Grałem w CB na tej samej konfiguracji sprzętowej i gra chodziła bardzo płynnie, żadnego problemu nie było. Dodam że robiłem w między czasie format ale wszystkie sterowniki zainstalowałem. Reinstalowałem grę kilka razy i nic nie pomogło więc liczę że wam uda się coś wymyślić ;).

Konfiguracja:

Windows 7 64bit

GTX 460, I5 760, 4Gb Ram (reszta chyba zbędna).

Pozdrawiam.